Aleksandra Radović, Vlado Georgiev i Saša Milošević: Oprobali se kao glumci

Aleksandra Radović, Vlado Georgiev i Saša Milošević: Oprobali se kao glumci

Autor: | 27/03/2013

0


Novih 12 epizoda serije "Pevaj, brate" od petka se konačno prikazuju na TV Prva od 23 sata. Glavni protagonisti jedva čekaju da pogledaju kako je ispala priča. Marijan, Fajta i U-Džejl najzad se vraćaju na "binu". Na radost i glumaca i gledalaca, koji su se već zabrinuli za sudbinu drugog dela serije "Pevaj, brate", došlo je vreme za prikazivanje novih 12 epizoda. Termin za emitovanje (na TV Prva) je konačno poznat - petak (od 29. marta), od 23.00, odmah posle emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem".
Snimanje druge sezone je završeno krajem leta, a kako je emitovanje trebalo da se dogodi na jesen, svi su već digli ruke od serije.
- Nije bilo nikakvih problema na snimanju, pa smo se nadali da ćemo pričom što pre obradovati gledaoce. Međutim, sudbina serije je u jednom trenutku postala neizvesna - kaže scenarista Staša Koprivica.
Glavni protagonisti - Andrija Milošević, Milan Kalinić i Milan Vasić su odahnuli kada su saznali da prikazivanje neće biti ponovo prolongirano. I jedva čekaju da i sami pogledaju kako je ispala priča, koju su radili sa velikim zadovoljstvom. Andrija kaže da su se na snimanju sjajno zabavljali i da je nastavak urađen sa više iskustva, uz mnogo obrta, dinamičniji tempo i više (dobre) muzike.
Uz trojicu glavnih glumaca, kao i Tijanu Čurović i Maju Šarenac, u drugom delu igraju i Milorad Mandić Manda, Duda Stojanović, Dragan Vujić Vujke, Anja Mandić, Bojana Ordinačev... Gosti u seriji su Vlado Georgiev, Saša Milošević Mare, Aleksandra Radović i Davor Jovanović.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin