Džastin Biber: Tinejdžerska zvezda van kontrole

Džastin Biber: Tinejdžerska zvezda van kontrole

Autor: | 01/04/2013

0


Koncert kanadskog pevača, tinejdžera Džastina Bibera u Beču u subotu uveče bio je veliki izazov za austrijsku policiju, a doneo je i nekoliko incidenata koji su gotovo uobičajeni kada se radi o tako popularnom pevaču i njegovim obožavaocima.
Najpre je ispred bečkog hotela "Saher" u kojem je odsela pop-zvezda policija morala da reguliše saobraćaj, jer je više stotine fanova kampovalo, čekajući da vidi 19-godišnjaka koji je slomio tinejdžerska srca širom sveta. Njegov koncert, koji je privukao 15.000 ljudi, bio je najlakša aktivnost policije, gotovo uobičajena, bez incidenata, samo uz neke tinejdžerke koje su u oduševljenju padale u nesvest. Biber je posle kocerta, u jednom bečkom klubu, pokazao da se ponaša kao nadobudna zvezda.
Najpre je obezbeđenje otelo profesionalni fotoaparat od jednog fotografa koji je snimao njegov dolazak. Na to je pozvana policija, koja je fotoaparat pronašla u crnom vozilu obezbeđenja. Zatim je sam Biber napao jednog 17-godišnjeg obožavaoca, koji u izjavi bečkom dnevniku "Esterajh" tvrdi da mu je pevač razbio mobilni telefon kojim je želeo da ga slika i postavi na Fejsbuk. Prema njegovim rečima, Biber je oteo mobilni, razbio ga i potom rekao "evo ti pos*ani telefon".
Bečlija je želeo da podnese prijavu kod policije, što ona nije prihvatila, pa je odlučio da se obrati sudu. Treći incident iste večeri u istom klubu dogodila se kada je Biber otišao u toalet okružen obezbeđenjem. Jedan pripadnik obezbeđenja oteo je mobilni jednom gostu, i još mu zadao par udaraca. I za ovaj incident bila je pozvana policija.
Vlasnici kluba su na kraju izbacili Bibera i njegove ljude, jer su pripadnici njegovog obezbedjenja navodno "pipkali" ženske fanove. Portparol bečke policije Adina Mirčioane potvrdila je danas ove navode.

Izvor: Tanjug
Foto: AP

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Džastin Biber