Džastin Biber uputio pozdrave Srbiji

Džastin Biber uputio pozdrave Srbiji

Autor: | 02/04/2013

0


Svetska mega zvezda, 19-godišnji Kanađanin Džastin Biber, oduševio je preksinoć više od 20.000 svojih belibera u bečkoj gradskoj areni. U parteru i na tribinama preovlađivale su uglavnom tinejdžerke, a mogli su se čuti gotovo svi svetski jezici, a posebno iz našeg dela Evrope.
Zbog toga nije bilo iznenađenje što je, pozdravljajući publiku, Džastin u jednom trenutku uzviknuo i “Welcome Serbia”, zahvaljujući plakatu koji je istakla grupa devojaka iz Novog Sada na kome je pisalo “Come to Serbia”.
Inače, opsada čuvenog hotela “Saher” u centru Beča trajala je gotovo čitav dan, jer se masa devojaka okupila ispred ulaza, očekujući i prozivajući svog idola da se pojavi, pevajući njegove pesme.
Koncert je trajao nešto manje od tri sata sa dva poduža bisa, što je bilo dovoljno da Džastin otpeva, odsvira i odigra gotovo sve svoje najpoznatije hitove.
Počeo je sa “All around the World”, uz vrisak fanova (među kojima je bilo i nekoliko desetina momaka), da bi već sa “One time” počelo onesvešćivanje devojčica u parteru, gde je vladala i najveća gužva, pa su obezbeđenje i lekari imali pune ruke posla.
“Bib” nije previše eksperimentisao sa stajlingom i repertoarom, pa je publika uglavnom mogla da ga prati gotovo sve vreme koncerta. Pojavio se u belom kompletu sa krilima koja su predstavljala gitaru i zvučnike, presvlačio se nekoliko puta, a od instrumenata koristio je gitaru, bubnjeve i klavir.
Ulaznice za ovaj spektakl stajale se od 207 evra (za najbolja mesta uz samu pozornicu) do 65 evra u parteru i nešto manje na tribinama. Dobro raspoloženje posetiocima, posebno mladim damama, nije mogla da pokvari ni hladna ni kišovita bečka noć koja ih je dočekala na izlazu.

Brojke
- 65 evra koštala je najjeftinija karta za koncert u Beču, 207 najskuplja
- 84 miliona dolara Biber je do sada zaradio samo na koncertima
- 8,3 miliona puta su njegove pesme daunloudovane onlajn
- 19 godina ima mladi Kanađanin
- 33 miliona ljudi ga prati na Tviteru, Forbs ga je proglasio trećom najuticajnijom poznatom osobom na svetu.

izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Džastin Biber