Ema Votson: Zavodljivo izdanje mlade glumice

Ema Votson: Zavodljivo izdanje mlade glumice

Autor: | 04/04/2013

0

Iako može da se pohvali da je jedna od retkih glumica koja u Holivudu ima imidž "dobre devojke", mlada filmska zvezda Ema Votson na novoj naslovnici britanskog izdanja magazina "GQ" pokazala je svoju seksepilnu stranu. Ema je pozirala u haljini koja dosta toga otkriva, sa ekstenzijama na kosi i tetovažama, obučena popot lika kojeg glumi u novom filmu Sofije Kopole koji nosi naziv "The Bling Ring". Ova uloga je nešto potpuno drugačije od svega što je zvezda filmova "Hari Poter" do sada radila.
- Bila sam otvorena za sve, ali jedino što nisam želela da uradim jeste da oblačim korset, jer sam se plašila da više nikada neću moći da ga skinem - našalila se Ema u intervjuu.
- Želela sam da uronim u nešto drugačije. Ovo je za mene zaista bilo nešto novo, ali i uzbudljivo jer sam znala da ću moći da pokažem svoje glumačke sposobnosti - dodaje glumica, koja u filmu igra devojku Niki, koja sa grupom prijatelja upada u domove poznatih ličnosti i krade njihovu dizajnersku garderobu. S obzirom da je i sama poznata ličnost, Ema kaže da je bilo intrigantno da glumi nekoga poput Niki.
- Kada sam pročitala scenario shvatila sam da je zapravo govori o tome šta je slava postalo u našem društvu, i morala sam da prihvatim. Ovaj lik predstavlja sve protiv čega se borim - ona je površna, materijalista, tašta, nemiralna, sve što ja mrzim. Kako da glumiš nekoga koga mrziš? Ali shvatila sam da je to veoma zanimljivo i pružilo mi je novi pogled na ono što moj posao kao glumice treba da bude.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin