Rada Radenović: Novi poslovni izazovi

Rada Radenović: Novi poslovni izazovi

Autor: | 10/04/2013

0


Kako Scandal! ekskluzivno saznaje, Rada Radenović je snimila juče prve emisije Preljubnika! Naime, poznata voditeljka snimila je najave za emisije koje će se emitovati od sledeće nedelje. Rada je došla na mesto voditeljke Sandre Čerin koja je otišla na porodiljsko bolovanje.
- Ne želim da komentarišem vaša saznanja - rekla je Rada kada smo je pozvali da je pitamo kako će se snaći u novoj emisiji.
Inače ona je ovih dana prezauzeta fakultetom pošto joj je ostalo još nekoliko ispita da bi isti i završila. I dalje radi na projektu nove emisije koja će najverovatnije početi sa emitovanjem u novoj sezoni.
Sa druge strane, Ana Pendić Radoš ne krije da će raditi emisiju "Paparaco lov". Bivša "loto devojka" jedva čeka da se dokaže i u ovom formatu. Iako su producenti razmišljali da angažuju Dubravku Mijatović, na kraju je izbor pao na Anu.
- Nemam tremu. Radim ovaj posao 15 godina i radujem se novom izazovu. Jedva čekam da vidim kako ću se snaći u ulozi domaćina emisije koja je prepoznatljiva po Sandri - kaže Ana.
Pendićeva je već imala vatreno krštenje, a u njenoj prvoj emisiji videli smo šta se dešava u životima poznatog tenisera Janka Tipsarevića, Lidije Vukićević, Đusa, kao i da li još uvek saobraćajne prekršaje čini Milan Kalinić.

Autor: Life Content, Ivan Vuković
Foto: Hopsitapa

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti