Tom Kruz: Sjajno je imati 50 godina

Tom Kruz: Sjajno je imati 50 godina

Autor: | 11/04/2013

0

Slavni holivudski glumac Tom Kruz u julu prošle godine proslavio je svoj 50. rođendan, dok je na Islandu snimao svoj novi film "Zaborav". Filmska zvezda najpoznatija po sjajnim ulogama u akcionim ostvarenjima otkrio je da uživa u svojim godinama i da se ne plaši starenja.
- Sjajno je imati 50 godina. Uživam u tome - rekao je Tom i otkrio da se sjajno proveo na snimanju na Islandu, koji mu se jako dopao.
Iako iza sebe ima uspešnu filmsku karijeru i veliki broj glavnih uloga, on je rekao da i dalje ima mnogo toga što može da nauči.
- U ovom poslu stalno učite nove stvari. Ponekad mislite da znate sve, ali kasnije shvatite da ne znate ništa o snimanju filmova. I to je ono što me pokreće, činjenica da konstantno učim nešto novo - rekao je Tom i dodao da mu ne bi smetalo ako bi njegova deca Konor, Izabela i Suri odlučili da se bave glumom.
Nakon nedavnog gostovanja u jednoj nemačkoj emisiji, mediji su preneli da je Kruz svoj razvod od Kejti Holms nazvao tragikomičnim, dok je za svoju bivšu surugu rekao da je i dalje njegova muza. Ipak, glumčev portparol demantovao je ove navode i rekao da su izvučeni iz konteksta, dok je novinar koji je razgovarao sa Tomom izjavio da svom sagovorniku nije postavio nijedno pitanje u vezi sa razvodom.

Autor: Life Content

Foto: Sipa

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin