Tereza Kesovija: Srećna zbog ponovnog susreta sa Lepom Brenom

Tereza Kesovija: Srećna zbog ponovnog susreta sa Lepom Brenom

Autor: | 28/04/2013

0


Lepa Brena održala je koncert u zagrebačkom klubu Shamballa, a tokom trodnevnog boravka u prestonici Hrvatske, ona se u frizerskom salonu susrela s Terezom Kesovijom. U zagrljaju i uz suze dogovorile su večeru na 'skrivenom mestu'. Divljenje i ljubav koje je Lepa Brena kao devojčica osećala prema Terezi Kesoviji najveća zvezda bivše Jugoslavije neguje i danas. Preplavila je sreća kada se pre nekoliko dana srela sa Terezom u frizerskom salonu u Zagrebu, piše hrvatski Večernji list.
- Srećna sam kao malo dete što opet vidim Terazu. Ona je osoba zbog koje smo gledali Splitski i Opatijski festival, ima fenomenalan glas i energiju. Očarava me njena neposrednosti i iskrenost i to što je uvek ostala ista - rekla je Brena.Ni Tereza nije krila da je srećna što vidi staru prijateljicu.
- Evo moje lepe cure - pozdravila je Teraza koleginicu. One su susret uveličale čašom šampanjca.
- Joj, takva mi je čast i srećna sam što opet sedim s Brenom - rekla je Kesovija.
Kada se Teraza našla na udaru mnogih pevača zbog toga što je pre dve godine nastupila u Sava centru podršku joj je pružila upravo Brena. Pre koncerta nazvala je Kesoviju i poželela joj sreću i rekla da će sa svojim društvom uživati u njenoj muzici.

Izvor: Jutarnji.hr

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti