Džesika Alba: Veliko rođendansko slavlje

Džesika Alba: Veliko rođendansko slavlje

Autor: | 29/04/2013

0

Džesika Alba u nedelju napunila je 32 godine, ali je poznata glumica rođendansko slavlje započela već u subotu, kada je priredila veliku žurku za svoje prijatelje. Među njima bilo je i dosta poznatih ličnosti, uključujući pevačicu Gven Stefani, stilistkinju Rejčel Zoe i glumački par Minku Keli i Krisa Evansa. Džesikin suprug Keš Voren (34) čestitao je svojoj voljenoj izabranici rođendan i putem društvene mreže Tviter:
- Mogao bih da tragam celog života, ali nikad ne bih našao najboljeg prijatelja poput tebe... Srećan rođendan mojoj predivnoj ženi - napisao je Keš, dok se njegova supruga takođe putem Tvitera zahvalila svima koji su ulepšali rođendansko slavlje:
- Sinoć sam se provela najbolje u životu! Mnogo volim sve prijatelje, hvala vam što ste učinili da se osećam tako posebno. I posebno hvala ljubavi mog života, Kešu Vorenu, ti si mi sve - napisala je Džesika uz jednu od fotografija sa žurke, na kojoj razmenjuje poljupce sa suprugom.
Nakon burne večeri u subotu, Džesika je sa slavljem nastavila i u nedelju, kada su joj prijateljice odvele na ručak iznenađenja.

Izvor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još