Majkl Daglas: Podrška supruzi tokom lečenja

Majkl Daglas: Podrška supruzi tokom lečenja

Autor: | 01/05/2013

0


Ketrin Zita-Džouns ponovo vodi zdravstvenu bitku, ali to ne radi sama.
Glumičin suprug, sa kojim je 12 godina u braku, Majkl Daglas, potpuno je podržava u njenom povratku na lečenje od bipolarnog poremećaja, otkrili su prijatelji popularnog para.
- Veoma je podržava, baš kao što je i ona njega kada je bio bolestan. Oni su veoma vezani i u stabilnom braku. Tu su jedno za drugo - otkrio je izvor.
Daglas (68) i Zita-Džouns (43) pojavili su se poslednji put zajedno 22. aprila u Njujorku, na 40. godišnjoj Chaplin Award gala večeri, u čast Barbre Strejsend. Ruku pod ruku prošetali su se crvenim tepihom, a tada niko nije mogao da zaključi da nešto nije u redu.
- Ketrin se oslanjala na Majklovu ruku, izgledala je veoma opušteno i srećno. Video sam je na koktelu, družila se sa ljudima celo veče. Ništa nije izgledalo neobično, oboje su delovali kao da se dobro provode.
Par je prošao kroz teške trenutke u prošlosti. U 2011. godini njihovi prijatelji otkrili su da im je čvrsta veza koju imaju pomogla da oboje prevaziđu zdravstvene probleme - Majkl se suočio sa rakom grla, a Ketrin je prvi put završila na lečenju od bipolarnog poremećaja.
Tada, Daglas je rekao o svojoj supruzi:
- Potrebno je mnogo hrabrosti da bi se potražila pomoć, a ja sam veoma ponosan na Ketrin što je izvukla nešto pozitivno iz ove situacije. To su bili i usponi i padovi za nas dvoje. Sada smo odlično.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti