Majli Sajrus: Volela bih da imam više vremena za Liama

Majli Sajrus: Volela bih da imam više vremena za Liama

Autor: | 02/05/2013

0

Mlada pevačica i glumica Majli Sajrus pozirala je fotografima u provokativnom snimanju za naslovnu stranu magazina "V". Tinejdžerska zvezda ponovo je šokirala mnoge kada je objavila fotografije sa ovog snimanja, na kojima je promenila nekoliko boja kose i pozirala sa rukom preko golih grudi. U intervjuu za ovaj magazin, Majli je otkrila detalje o svom novom, četvrtom studijskom albumu, drastičnoj promeni stila, ali i o vezi sa glumcem Liamom Hemsvortom, koja se u poslednje vreme našla u centru pažnje javnosti zbog glasina o raskidu.
- Nisam stalno kod kuće sa dečkom, oboje radimo. Svake nedelje ljudi pojave se glasine o tome da smo raskinuli jer se nisu pojavile naše zajedničke fotografije. Nemam vremena da idem na kafu sa dečkom svakog jutra. Volela bih da imam, ali nemam. Radije bih da se odmaram kod kuće i da budem prisutna kada zaista imamo vremena da ga provedemo zajedno - rekla je Majli i time demantovala glasine da je slavni par raskinuo svoju veridbu. Ona je otkrila i da je u poslednje vreme sve podredila radu na novim pesmama, pa tako i planove za venčanje.
- Stavila sam ovaj album ispred svega, a to se nikad ranije nije desilo. Previše toga sam uložila u ovo izdanje da bi mi nešto drugo bilo prioritet - kaže ona.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin