Sanja Jovićević i Bane Popović: Prvi put zajedno u javnosti

Sanja Jovićević i Bane Popović: Prvi put zajedno u javnosti

Autor: | 02/05/2013

0

Glumački par, dvadesetčetvorogodišnja Sanja Jovičević i četrdesetpetogodišnji Branimir Bane Popović, koji u junu iščekuje rođenje kćerke, nedavno je bio na promociji novih modela automobila "mini moris". To je bio prvi javni izlazak budućih roditelja otkada se u javnosti saznalo da će dobiti prinovu. Bračni par se skoro čitave večeri nije odvajao, a buduća majka pokazala je da uprkos tome što je u sedmom mesecu trudnoće još izgleda lepo i zanosno. Poznati par trenutno smišlja ime za svoju devojčicu koja bi na svet trebalo da dođe 22. juna, a Sanja planira da se porodi u Podgorici, gde živi sa suprugom.
Sanja još snima epizode serije "Budva na pjenu od mora", u kojoj igra jednu od glavnih uloga, a scenarista Stevan Koprivica odlučio je da ona u trećoj sezoni serije glumi trudnicu, što će gledaocima biti veoma zanimljivo. Ipak, mlada umetnica uskoro planira da napravi pauzu u poslu, kako bi mogla da uživa u poslednjim trudničkim danima, i da se potpuno pripremi za dolazak novog člana porodice.
Sanja i Branimir su u skladnoj romansi već dve godine, a razlika u godinama, koja je veća od tri decenije, nimalo ne utiče na njihov odnos. Njihova veza od početka intrigira javnost, a njih dvoje su ostali dosledni svom stavu da ne iznose detalje svog odnosa.
- "Nas dvoje" je priča koju ne želim da delim sa javnošću zbog svog i njenog ličnog mira. Među nama postoji dogovor da naši istupi ne tretiraju naš lični život - rekao je Popović u jednom od retkih intervjua koji je dao za hrvatske medije.
Ubrzo pošto su počeli da se zabavljaju, njih dvoje otpočeli su zajednički život. Kada su krajem prošle godine saznali da će dobiti prinovu, odlučili su da svoju vezu ozvaniče i krunišu brakom. Bračne zavete razmenili su na zimovanju na Jahorini, a proslavu su organizovali u hotelu "Vučko" na toj predivnoj bosanskoj planini.
Osim budućih roditelja, prinovi se jako raduju i njihovi najbliži, koji s nestrpljenjem očekuju početak leta i rođenje devojčice. Sanja i Branimir će se potruditi da za svoju mezimicu smisle neko lepo ime, a uskoro će spremiti i sve stvari neophodne za bebu.

Tekst: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još