Žizel Bundšen: Novo zaštitno lice brenda H&M

Žizel Bundšen: Novo zaštitno lice brenda H&M

Autor: | 03/05/2013

0

Iako je zašla u četvrtu deceniju života, supermodel Žizel Bundšen i dalje dominira u svetu modelinga. Nakon što je nedavno potpisala ugovor za novu kolekciju šminke poznate kuće "Šanel", sada je proglašena i za novo zaštitno lice modnog brenda H&M. Iako još uvek nisu objavljene zvanične fotografije iz nove kampanje, 32-godišnja brazilska manekenka podelila je putem Tvitera jedan snimak sa fotografisanja, a i sam brend omogućio je javnosti da zaviri na snimanje objavivši jednu fotografiju, na kojima se vidi da se snimanje održava na ulicama Londona.
Prethodno se kao zaštitno lice švedske modne kuće pojavila Bijonse, koja je promovisala kolekciju kupaćih kostima i letnje garderobe.
Žizel je svoju karijeru započela još 1997. godine, a prošle godine našla se na prvom mestu Forbsove liste najplaćenijih manekenku. Često je nazivaju jedinim pravim preostalim supermodelom i naslednicom manekenki kao što su Klaudija Šifer i Naomi Kempbel. Udata je za američkog ragbistu Toma Brejdija, sa kojim ima dvoje dece: trogodišnjeg Bendžamina, i kćerkicu Vivijan koju je dobila u decembru.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti