Rijana: Ruž sa pevačicinim potpisom rasprodat za tri sata

Rijana: Ruž sa pevačicinim potpisom rasprodat za tri sata

Autor: | 04/05/2013

0

Samo tri sata nakon što je pušten u prodaju, ruž za usne koji je popularna muzička zvezda Rijana kreirala u saradnji sa kozmetičkom kompanijom MAC u potpunosti je rasprodat. Ruž je bio dostupan za kupovinu putem interneta, kao i u ovlašćenim prodavnicama, i to je prvi proizvod iz kolekcije šminke koja nosi naziv "Diamonds", a koju je lepotica sa Barbadosa kreirala u saradnji sa ovim poznatim brendom. Radi se o ružu u tamno crvenoj nijansi. Dvadesetpetogodišnja pevačica podelila je sa oduševljenjem vest da je prva pošiljka rasporodata, kao i da će zainteresovane dame ponovo moći da ga kupe tek u junu.
Prilikom kreiranja ruža, Rijana je otkrila da se konsultovala sa prijateljicama kako bi bila sigurna da je nijansa savršena, i dodala da ju je za rad sa brendom MAC motivisala kreativna strana njenog karaktera.
- Kreativnost je nešto što sam oduvek volela, i to mogu da ispoljim na različite načine: kroz moju šminku, modu... MAC mi je pomogao da se izrazim kao umetnica. Koristila sam njihove proizvode toliko dugo da mi saradnja nije predstavljala veliki problem.
Za ovu poznatu kozmetičku kuću u prošlosti su radile i zvezde poput Lejdi Gage, Rikija Martina i Niki Minaž.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin