Svetlana Ražnatović: S nestrpljenjem čeka veliki koncert na Ušću

Svetlana Ražnatović: S nestrpljenjem čeka veliki koncert na Ušću

Autor: | 05/05/2013

0


Najveću estradnu zvezdu na našim prostorima Svetlanu Ražnatović veoma je obradovala vest da je njena sestra Lidija Ocokoljić na svet donela dva predivna dečaka, Iliju i Petra. Od kada je saznala da Lidija, sa kojom je veoma bliska, čeka blizance, folk diva s nestrpljenjem je iščekivala dan kada će ugledati najmlađe članove njihove brojne porodice. Kada se njena sestra porodila, Ceca je odmah otišla u porodilište Ginekološke klinike „Narodni front“ da bi joj uputila čestitke i videla mališane. Trenutak kada je ugledala bebe bio je veoma emotivan i dirljiv, nije propustila priliku da ih ne prigrli i fotografiše se sa njima, što je zabeležila fotoaparatom mobilnog telefona, a sliku je odmah postavila na svoj „Fejsbuk" profil kako bi srećnu vest podelila sa prijateljima i fanovima.
- Neprestano nam stižu pozdravi i čestitke iz svih krajeva sveta. Još sam uzbuđena i zauzeta, pa ne stižem da svima pošteno zahvalim. Mojoj sreći nema kraja. Ceo život govorim kako su deca najveće blago ovoga sveta i da je porodica srećnija kada tih malih bića što više ima. Na našu sreću, moja Lidija podarila nam je dva anđela u isto vreme. Hvala dragom Bogu na tome. Zaista mislim da sam vrlo srećna jer imam divnu decu oko sebe. Sa svima njima sam bliska. Iako su moja deca gotovo odrasla, i dalje smo jako bliski. Mlađe sestriće Viktora i Helenu obožavam, ali, ako smem da priznam, uželela sam se beba i jedva čekam da Petar i Ilija ojačaju pa da krenem da ih gnjavim i mazim. Mnogo volim miris beba - na početku razgovora za magazin „Hello!“ sa velikim osmehom priča Ceca i ističe da je prezadovoljna jer su njen zet i sestra za mališane izabrali prava srpska imena.
Veliko uzbuđenje zbog novih članova porodice osećaju i deca folk dive, petnaestogodišnja Anastasija i šesnaestogodišnji Veljko, i jedva čekaju da vide svoju najmlađu braću, mada im je bilo žao što su propustili zabavu povodom njihovog rođenja.
Samo nekoliko dana pre ovog srećnog događaja u kući slavne pevačice bilo je organizovano slavlje. Helena, kćerka bračnog para Ocokoljić, u društvu svojih drugova proslavila je osmi rođendan.
Te večeri kada se Lidija porodila, Ceca i njen zet Predrag su povodom ovog srećnog događaja upriličili intimnu proslavu u prizemlju njihovog doma. Zabavi povodom rođenja Ilije i Petra prisustvovali su samo najbliži prijatelji i članovi porodica Ražnatović i Ocokoljić. Iako je ova proslava privukla veliki broj fotoreportera koji su želeli da bar na tren zavire u kuću folk dive, Ceca to nije dozvolila. Budući da je uvek negovala dobru saradnju sa medijskim kućama, tridesetdevetogodišnja pevačica je sa velikim osmehom i čašom vina u ruci pozirala i nazdravljala okupljenim fotografima ispred kuće. Posle kratkog susreta sa pripadnicima medija ponosna tetka vratila se gostima.
- Iako smo svi jedva čekali dan kada će se Lidija poroditi, sve se nekako brzo desilo. Osim toga, moja sestra je malo požurila sa porođajem, tako da smo svečanu večeru povodom rođenja Ilije i Petra priredili za najuži krug prijatelja i članova naše porodice. Uz dobru muziku uživali smo i slavili sve do kasno u noć - kaže Ceca Ražnatović koja uskoro ulazi u studio i s velikim nestrpljenjem čeka veliki koncert na Ušću, koji će upriličiti 28. juna.

Tekst: Jelena Popović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti