Kim Kardašijan: I dalje nepoželjna u Vogue-u

Kim Kardašijan: I dalje nepoželjna u Vogue-u

Autor: | 10/05/2013

0

Iako se ove godine pojavila sa Kanjeom Vestom na prestižnom balu u Metropolitenu koji organizuje glavna urednica američkog "Voga" Ana Vintur, Kim Kardašijan je isečena u foto-galeriji sa događaja objavljenoj na sajtu modnog magazina. Kada ju je Ana Vintur prošle godine stavila na listu "nepoželjnih" zvanica za Met bal, Kim Kardašijan je sportski prihvatila ali je nastavila da lobira preko svog dečka Kanjea Vesta sa kojim je Vinturova u dobrim odnosima. Navodno je želela da se po svaku cenu pojavi ove godine na balu a onda i na naslovnoj stranici magazina čime bi joj se znatno poboljšao ugled u svetu slavnih.
Trač sajtovi su objavili kako je Vinturova u nedelju (5.6) bila na večeri sa Kim i Kanjeom a u ponedeljak je zvezda rialitija prisustvovala i na balu posvećenom panku i modi pa je izgledalo da su ratne sekire zakopane. Kim je došla u cvetnoj haljini koja je u surovim modnim kuloarima izazvala opšti podsmeh uz komentare da podseća na kič tapete i štof za fotelju. A onda je izostavljena i iz foto-galerije najbolje obučenih u Metropolitenu, gde su se našli skoro svi poznati gosti, objavljenoj na sajtu modne biblije. Tamo je postavjena samo slika Kanjea Vesta koji drži za ruku "isečenu" Kim. Da li je reč o slučajnom "sečenju" slike ili o slatkoj osveti Ane Vintur verovatno nikada nećemo zvanično saznati.
Ovo nije prvi put da zajednica visoke mode "diže nos" na Kim Kardašijan koju smatra "nižom klasom" i poznatom bez osnova. Kada je snimala naslovnu stranu za magazin "Elle" ugledni stilista Nikola Formaketi, modni savetnik Lejdi Gage i kretivni direktor "Dizela", kaže da je imao velike probleme.
- Dizajneri nisu hteli da mi pozajme stvari za nju - otkiro je.
- Ali to je modni snobizam.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti