Aleksa Balašević: Proslava punoletstva u Dečjem selu u Sremskoj Kamenici

Aleksa Balašević: Proslava punoletstva u Dečjem selu u Sremskoj Kamenici

Autor: | 11/05/2013

0

Oko pet stotina gostiju proslavljalo je juče pod vedrim nebom u Dečjem selu u Sremskoj Kamenici punoletstvo Alekse Balaševića, ali kako je slavljenik rekao, i čitavog njegovog III-6 razreda, kao i rođendan svih mališana koji tamo žive.
Preko dana održavala su se sportska takmičenja, a Aleksa i njegovi vršnjaci nabavili su pun kamion humanitarne pomoći – od bele tehnike do bicikala. Presrećan što, kako je istakao, rođendan slavi sa najvećom porodicom u zemlji, štićenicima dečjeg sela, mladi slavljenik je svoju večernju žurku na kojoj su gosti između ostalih bili Siniša Mihajlović, Seka Aleksić, Mira Banjac, kao i popularni trio iz "Državnog posla", otvorio pesmom "Da neko pita koliko te volim", koja je bila lajtmotiv proslave. Za ovu numeru smišljena je posebna koreografija, koja je zahtevala da publika svaki put kada se zapeva refren ustane sa šarenih jastučića na kojima je bio napisan naziv ovog hita.
– Puni smo utisaka od čitavog dana, ali posebno mi je drago što su svi iz odeljenja mog sina ispoštovali dress code, i izgledaju kao na generalnoj probi za maturu. Ovo je događaj velikih razmera, sa donatorima, predstavnicima medija, poznatim ličnostima, a mlada generacija se odlično snašla, super su se držali kako na sceni, tako i u publici – rekla je Olivera Balašević, dok se na binu pripremala da izađe Seka Aleksić.
Pre nastupa smo se jedva izborili da stignemo do pevačice od silnih devojčica koje su pravile gužvu oko svoje miljenice, čekajući da se sa njom fotografišu. Seka je pozdravila ideju proslave, kakvih je kod nas malo, i rekla da se pozivu mama Olje vrlo rado odazvala.
- Moje i Aleksino prijateljstvo je počelo pre šest godina kada je došao na moj koncert i tada me je začudilo da je moj fan, jer se njegov otac bavi potpuno drugačijom vrstom muzike. Ali od tada smo ostali u kontaktu i kada me je Olja pozvala pre mesec dana, odmah sam prihvatila, jer je ovakvih akcija malo, a žurka će veoma obradovati ovu decu – rekla je pevačica, a posle svojom pesmom "Aspirin" uz pratnju benda naterala sve klince da đuskaju.
Nakon Seke i nastupa benda "Perpetuum mobile", tata Đole je sa svojom "Panonskom mornaricom" održavao atmosferu do ponoći, kada je na nebu zasvetleo vatromet i delila se velika rođendanska torta u čast majskih slavljenika. Gosti su se odlično zabavljali uz muziku i hladne koktele, a jedan je, činilo se, prijao našoj proslavljenoj glumici Miri Banjac, koja je poželela da se okrepi čim se zadihana popela do amfiteatra. Mira je nakon toga održala zdravicu Aleksi, kojem je čestitala rođendan i uz kratak monolog zabavila sve prisutne.

 

Tekst: Milena Radovanović, Life Content
Foto: Mladen Sekulić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još