Lana del Rej: I dalje se borim sa alkoholizmom

Lana del Rej: I dalje se borim sa alkoholizmom

Autor: | 11/05/2013

0

Lana del Rej (27) nije krila da se od svojih tinejdžerskih dana bori sa alkoholizmom. Popularna pevačice već osam godina nije okusila ni kap alkohola, ali je sada priznala da i dalje pada u iskušenje da se vrati ovom opasnom poroku. U razgovoru za magazin "Fashion", ona je otkrila da se to dešava uglavnom u trenucima kada neko vređa njenu muziku.
- Kada se rodite kao umetnik, nemate drugog izbora osim da se borite da ostanete umetnik. Osećam da je moj rad značajan, ali ne dobijem uvek priznanje za njega. Kada primetim da se ljudima ne dopada moja muzika, koju sam stvarala deset godina, to me tera da ponovo počnem da pijem - priznala je pevačica.
Ipak, Lana sve češće dobija pozitivne kritike na račun svog rada, a njena nova pesma "Young and Beautiful", koju je snimila za film "Veliki Getsbi", već se spominje kao jedan od kandidata za narednog Oskara. Pevačica ne krije da joj te pohvale prijaju.
- Osećaj da sam poštovana među ljudima koji se bave istim poslom je neverovatan i za mene neophodan. Izreka "ono što te ne ubije, čini te jačim", nije tačna. Znate li šta vas čini jačim? Kada se ljudi s poštovanjem odnose prema vama i vašoj umetnosti - istakla je ona.
Pored uspeha na poslovnom planu, i njen emotivni život je u usponu, pošto je već godinu i po dana u vezi sa škotskim rokerom Barijem-Džejmsom O'Nilom, za kojeg kaže da joj pruža veliku podršku.

Izvor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti