Nina Badrić: Radujem se novoj ljubavi

Nina Badrić: Radujem se novoj ljubavi

Autor: | 17/05/2013

0

Nina Badrić je u jednom intervjuu otkrila da i dalje veruje u ljubav i da se raduje budućnosti, a prisetila se i početka svoje karijere, te otkrila da li postoji nešto što bi uradila drugačije. Na pitanje kakav je njen stav o ljubavi, popularna hrvatska pevačica je odgovorila:
- Apsolutno verujem u ljubav. Pamtim samo srećne dane. Nisam žena razočarana u ljubav. Ja sam osoba koja se raduje novoj ljubavi. Da je trebalo, trajalo bi, jer sve ono što je pravo ostane. Verujem da u životu tek treba da mi se dogodi velika ljubav od koje ti se tresu kolena i imaš leptiriće. Trenutno sam solo i mislim da mi nikad nije bilo lepše u životu - izjavila je Nina koja je u vezi sa bivšim suprugom Bernardom Krasićem bila skoro 12 godina.
Na pitanje da li bi nešto promenila u svojoj karijeri, ona je najpre odgovorila da bi uradila sve isto, da pi se potom predomislila:
- Možda jedino onda kad sam u Italiji bila broj 1, ne bih se vratila u Zagreb, nego bih više verovala u sebe. Vratila sam se jer nisam imala puno samopouzdanja. Sve mi se učinilo kao šala. Imala sam 26 godina i mislila sam da se neko šali sa mnom - priznala je, dodajući da bi danas potpuno drugačije postupila.

Autor: Life Content

Izvor: tportal.hr

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin