Boris Novković: Na snimanju spota za pesmu "Hitna ljubav"

Boris Novković: Na snimanju spota za pesmu "Hitna ljubav"

Autor: | 22/05/2013

0

Tri godine od poslednjeg albuma “Via ljubav", Boris Novković predstavlja svoj novi singl 'Hitna ljubav', u saradnji s italijanskom pevačicom Sarom Grimaldi.
Ovih dana snimljen je i video spot u kom se pojavljuje glumica Marijana Mikulić, koja igra devojku za čijom ljubavlju Boris čezne. Reditelj spota je Vanja Vascarac.
Pesma je nastavak nekadašnje saradnje s Borisovim dugogodišnjim saradnikom Mirom Buljanom, koji je zajedno sa Novkovićem napisao neke od najvećih hitova iz devedesetih: “U dobru i zlu”, “Sve gubi sjaj”, “Daleko”...
- Ponovni susret dogodio se spontano i slučajno u dečijoj igraonici gde je svako doveo svog klinca. Kako verujem da se sve prave stvari događaju bez puno planiranja, spontano i slučajno tako smo Miro i ja odlučili u nekoliko minuta. Idemo da probamo da nešto napišemo i snimimo bez obaveza da vidimo gde smo… I tako iz tih zajedničkih sessiona nastala je pesma - pojasnio je Boris kojem je, bez obzira na to što je 26 godina na muzičkoj sceni, svaki novi projekat i novi početak.
Borisov novi album očekuje se sredinom godine, s drugačijim pristupom radu, koji će uneti novu svežinu. U svojoj dugoj i uspešnoj karijeri objavio je 14 studijskih, nekoliko kompilacijskih albuma i Platinastu kolekciju.


Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin