Đorđe Balašević: Istetovirao se da bi ispunio kćerkinu želju

Đorđe Balašević: Istetovirao se da bi ispunio kćerkinu želju

Autor: | 25/05/2013

0

Iako ne voli tetovaže, Đorđe Balašević je pristao da uradi nešto što inače nikad ne bi samo da bi ispunio želju svojoj mlađoj kćerki Jeleni.
- Nisam tip koji se tetovira. Ali kad je Jelena doživela tešku saobraćajnu nesreću, vodila se velika bitka za njen život. Sve je bilo protiv nas i činilo se da ona više nikad neće stati na noge. Tada smo joj obećali da će svako od nas učiniti nešto što bi ona volela, a što mi inače nikako ne bismo uradili.Mama je rekla da će leteti preko okeana, iako se plaši letenja. Ja sam pristao da se obrijem do glave i da se istetoviram. Naša ćerka je to poželela i znali smo da će joj to pomoći - otkrio je Balašević u intervjuu za hrvatski list "Vijesnik" i dodao:
- Kad me je tatu-majstor ugledao, pitao me je jesam li u klimaksu. Nikako mu nije bilo jasno odakle meni ideja da se tetoviram. Rekao sam mu da je reč o opkladi, a potom mi je dao katalog da izaberem tetovažu. Tu su bili kukasti krstovi, zmije, zmajevi. Zamolio sam ga da napravi sliku za mene. Prvi je u konkurenciji bio mali miš Amos. To je miš koji živi u šeširu Benjamina Franklina. Ben je šeprtlja, a miš je taj koji mu govori kako šta da napravi. Zapravo, miš je izmislio bifokalne naočare i gromobran, a ne Ben! Tako taj miš ima veze s mojom porodičnom pričom. Taj miš ima u mojoj porodici posebnu važnost. Moja supruga Olivera je moj Amos. Svi su oni moji mali amosi, koji mi šapnu neke reči, a onda ja napravim od tih reči pesme i osmislim priče koje kasnije pričam na koncertima - zaključuje Đole.

Izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti