Marija Petronijević: "Farmu" sam napustila u pravom trenutku

Marija Petronijević: "Farmu" sam napustila u pravom trenutku

Autor: | 26/05/2013

0


Jedna od najlepših takmičarki rijaliti šou-programa „Farma“, glumica Marija Petronijević, koja se proslavila ulogom Jasne u filmu „Zavet“, ponosno je napustila ovo popularno televizijsko takmičenje. To što su je ostale poznate ličnosti koje su sa njom boravile na imanju u Lisovićima proglasile za najdosadnijeg „farmera“ dvadesetšestogodišnja glumica doživela je kao kompliment, jer ni po koju cenu nije želela da svoj ostanak u rijalitiju bazira na spletkama i svađama. Marija objašnjava da je prihvatila da učestvuje u ovom televizijskom formatu koji se emituje na televiziji „Pink“ da bi publici pokazala svoju prirodu i da bi stekla novo iskustvo.
- Mislim da sam „Farmu“ napustila u pravom trenutku. Odnosi u kući postaju sve zategnutiji. Stalno izbijaju svađe, a ukućani ulaze u sukobe oko najmanjih sitnica. Po dolasku na imanje u Lisovićima, nisam imala taktiku, ali sam sebi obećala da me trivijalne gluposti neće izbacivati iz takta. Nisam želela da se priklonim bilo kom klanu, držala sam do sebe, a na prozivke sam, iako vrlo temperamentna po prirodi, odgovarala agrumentovano i smireno. Verovatno sam zbog toga i dobila epitet „najdosadnija“. Inače, odlučila sam da uđem u „Farmu“ jer sam u takmičenju „Prvi kuvar Srbije“ često ishitreno ulazila u rasprave sa žirijem, zbog čega mi se učinilo da me je publika doživela kao svadljivu osobu. Zbog toga sam želela da učešćem u „Farmi“ širokom auditorijumu pokažem svoju pravu prirodu - započinje razgovor za magazin „Hello!“ Marija Petronijević koja je naklonost gledalaca stekla ulogom doktorke Ivane u seriji „Selo gori, a baba se češlja“. Dodaje da je, iako se svega tri nedelje zadržala u „Farmi“, kao i svi ukućani priželjkivala pobedu.
- Mislim da svi koji kažu da u neko takmičenje ulaze radi druženja, ne govore istinu. Naravno, kao i svi drugi takmičari i ja sam razmišljala o pobedi. Ipak, zbog napetih odnosa poželela sam da napustim „Farmu“, i želja mi se ispunila. Moj favorit za pobedu je pevačica Goca Božinovska jer je izuzetno karakterna i poštena žena. Obećala sam joj da ću po napuštanju imanja u Lisovićima pozvati njene kćerke i preneti im pozdrave. Inače, život na „Farmi“ mnogo je teži nego što izgleda na malim ekranima. Radi se mnogo, a malo spava, tako da smo svi bili hronično neispavani. Ipak, za mene je ovo bilo jedno zaista lepo iskustvo i ne kajem se što sam bila deo ekipe „farmera“ - ističe ova glumica. Marija kaže da joj je najvažnije da su njena porodica, prijatelji i momak, biznismen i uspešan sportista Vladimir Mandić zadovoljni njenim učešćem u popularnom rijalti šou-programu.
- Jako mi je bitno da je moja porodica ponosna na mene. Koleginicama moje mame, koja je vaspitačica, bilo je žao što sam napustila popularno takmičenje. Za koji dan putujem u Požegu kod familije da se malo odmorim
- kaže bivši „farmer“.
Za razliku od članova familije i prijatelja, kojima je žao što je napustila imanje u Lisovićima, njen momak Vladimir Mandić jedva je čekao da vidi svoju devojku. Njihov emotivni odnos i veza pred njen ulazak u rijaliti bili su poljuljani. Budući da ne voli da priča o privatnom životu, Marija je za magazin „Hello!“ potvrdila da je srećna i da uživa u ljubavi sa Vladimirom Mandićem.
- U našoj vezi sve savršeno funkcioniše. Ja sam ispunjena i srećna u ljubavi sa svojim partnerom sa kojim sam bila i pre „Farme“. Celokupnu dramu oko naše veze i odnosa su mediji „naduvali“. U mom ljubavnom životu situacija se nije drastično menjala ni pre mog ulaska u „Farmu“ - šarmantno kaže poznata glumica koja bi uskoro trebala da ponovo zaigra u jednoj seriji i filmu. Pitanje da li karijeru stavlja ispred porodice i materinstva, popularna glumica komentariše:
- Mislim da nije dobra ideja samo juriti za karijerom. Treba biti svoj čovek, ali treba se ostvariti i kao žena. Bitno je zadovoljiti i ispuniti tu drugu stranu medalje, koja je nekada važnija od prve.

Piše: Jelena Popović, Life Content
Foto: Janko Petković
Mesto slikanja: restoran „Aleksandrija”, Bulevar Mihajla Pupina 10d,
tel: 011 / 214 - 20 - 62

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin