Danijel Redklif: Voleo bih da postanem otac pre 30. godine

Danijel Redklif: Voleo bih da postanem otac pre 30. godine

28/05/2013

0

Zvezda filmskog serijala "Hari Poter", Danijel Redklif (23), otkrio je u jednom intervjuu da se nada da će uskoro postati otac, te da bi ta uloga dala smisao njegovom životu. Otkad je završen serijal koji ga je proslavio, Danijel ne prestaje da radi, pa je glumio u nekoliko serija i filmova, a trenutno radi i na svom prvom scenariju. U intervjuu za magazin "Time Out", on je otkrio kakvi su mu planovi kada je privatni život u pitanju.
- Definitivno želim da imam decu. Odrastao sam pored puno ljudi koji su imali decu kada sam ih poznavao i video sam prelepu promenu u njima. Video sam da to ljudima daje smisao, za koji sam do sada smatrao da možeš da osetiš samo kroz posao. To je ono što želim, ali još uvek ne znam sa kim - rekao je on.
Glumac, koji je raskinuo vezu sa Rouzi Koker prošle godine, trenutno nema devojku, ali je povezivan sa nekoliko holivudskih glumica. On se nada da će mu se želja za potomstvom ispuniti što pre, pošto ne želi dugo da čeka da postane otac.
- Voleo bih da počnem da radim na tome pre tridesete godine. Dopada mi se ideja da budem mladi otac, da imam energije da igram fudbal, iako će moje dete verovatno biti bolje od mene čim napuni četiri godine - našalio se Danijel.

Izvor: Life Content
Foto: Fame

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin