Dženifer Lopez: Na meti kritika zbog provokativnog nastupa

Dženifer Lopez: Na meti kritika zbog provokativnog nastupa

Autor: | 29/05/2013

0

Dženifer Lopez bila je specijalni gost emisije "Britanija ima talenat" u utorak uveče, gde je izvela svoj novi singl "Live It Up". Izgleda da se britanskoj publici nije dopalo kako je pevačica izgledala na sceni, pošto su ubrzo na internetu osvanuli komentari nezadovoljnih gledalaca koji su njen energični nastup, plesne pokrete i kostim ocenili kao previše provokativne za jedan porodični šou. Dženifer je nosila crni triko, čupavi bolero i duboke čizme dok je uživo izvodila svoju novu pesmu, uz podršku svog plesnog tima, među kojima je bio i njen dečko, Kasper Smart.
- Da li Dženifer Lopez shvata da nastupa u porodičnoj emisiji? Pokrij svoju zadnjicu - glasio je jedan od komentara na Tviteru, dok je drugi gledalac napisao:
- Mislim da je Dženifer Lopez pokazala previše.
I brojni drugi obožavaoci emisije iskazali su svoje nezadovoljstvo ovim nastupom, i obratili se vlasnicima televizijske kuće sa pitanjima kakve poruke ovakvi performansi šalju mladim devojkama.
Ipak, čini se da sudijama i publici u studiju nije smetao način na koji je 43-godišnja muzička zvezda predstavila svoju novu pesmu, pa je dobila ovacije i sve same pohvale članova žirija, među kojima je bio i Sajmon Kauel.

Izvor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti