Penelope Kruz je najstarija Bond devojka

Penelope Kruz je najstarija Bond devojka

Autor: | 02/06/2013

0


Uloga devojke najpoznatijeg agenta na velikom platnu pripašće španskoj glumici Penelopi Kruz. Novi film o Bondu će se snimati idućeg leta, a ona će tada imati 40 godina, što je čini najstarijom zavodnicom u serijalu o agentu 007. Budžet za snimanje novog filma o Džejmsu Bondu će iznostiti 100 miliona funti, a pretpostavlja se da će ga režirati Sem Mendez, koji je sa svojim „Skyfall-om“ postigao zapažen uspeh.
- Producenti odavno pokušavaju da angažuju Penelope, ali ona je uvek imala druge obaveze. Sada konačno rade na ugovoru - otkrio je izvor blizak produkciji, piše Dejli Meil.
Titulu najstarije Bond devojke nosi glumica Onor Blekmen, koja je imala 39 godina kada se pojavila u filmu „Goldfinger“ iz 1962. Iako Penelope treba uskoro da se porodi, a to će biti njeno drugo dete sa kolegom Havijerom Bardemom, produkcija ne brine za njen izgled.
- Nakon rođenja prvog sina Lea, ona se brzo vratila u formu, tako da će sigurno i ovog puta brzo povratiti savršenu figuru. Bond devojke su uvek ne samo zgodne, već i pametne, a Penelope je upravo takva - rekao je izvor blizak produkciji.

Izvor: RTCG

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti