Sanja Jovićević: Vredna i u osmom mesecu trudnoće

Sanja Jovićević: Vredna i u osmom mesecu trudnoće

Autor: | 04/06/2013

0


Sanja Jovićević (25), koja je slavu stekla već zahvaljujući prvoj televizijskoj ulozi Bojane Bačić u seriji “Budva na pjenu od mora”, radi punom parom i u osmom mesecu trudnoće.
Mlada Podgoričanka je početkom godine u tajnosti sklopila je brak sa 21 godinu starijim kolegom Branimirom Popovićem, bivšim crnogorskim ministrom kulture.
Par gotovo da ne govori o svojoj trogodišnjoj vezi, braku i bebi, ali Sanjine kolege kažu da je lepa glumica na snimanju izuzetno raspoložena i da drugo stanje ne koristi za dobijanje privilegija.
- Sanja je odlična i vrlo profesionalna iako je u drugom stanju. Radi na ulozi Bojane kao i pre trudnoće, iako smo svi mi oko nje veoma uviđajni i ne dozvoljavamo da se umara. Ona nije nimalo razmažena trudnica - otkriva Mima Karadžić, koji u seriji igra njenog oca.
Glumačka ekipa u kojoj je i Sanjin partner Branimir sve podređuje situaciji u kojoj im je bitno da se Sanja oseća opušteno i radi bez stresa, a kako Mima otkriva, jedna osoba stalno brine o potrebama njihove drage trudnice.
- Jedan čovek je stalno zadužen da bude u Sanjinoj blizini da bi joj bio pri ruci, da joj prinese stolicu da sedne čim završi scenu, da joj donese piće ili hranu i šta god drugo da zatreba. Međutim, Sanja želi da bude ravnopravna sa drugim glumcima i ne izražava nikakve dodatne zahteve i čak negoduje kad joj povlađujemo - ističe Karadžić.
Inače, Sanja nema nikakve tegobe. Kada ne snima seriju, uglavnom se odmara uz porodicu.
Snimanje “Budve na pjenu od mora” ulazi u završnu fazu, a planirano je da poslednji kadrovi budu urađeni 20. jula. Na početku snimanja najavljivano je da će se ovog puta neke epizode raditi i na hrvatskom primorju, ali do toga ipak neće doći.
- Hrvatsko primorje smo odložili za sledeći ciklus. Pisanje svih 40 epizoda je skoro gotovo. A mi iz sve snage planiramo već sada četvrti ciklus. Milan Karadžić i scenarista Đorđe Milosavljević uveliko rade na sastavljanju priče za četvrti ciklus - priča Mima Karadžić.

izvor: Blic
foto: RAS

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin