Nikolina Pišek: Inteligencija je najveći afrodizijak

Nikolina Pišek: Inteligencija je najveći afrodizijak

Autor: | 06/06/2013

0

Voditeljka Nikolina Pišek otkrila je u jednom intervjuu da kod suprotnog pola najviše ceni inteligenciju.
- Za mene je inteligencija najveći afrodizijak, a glupost može mnogo da ne iziritira. Ne volim da budem u blizini glupih ljudi, koliko god njima bilo dobro u njihovim glavama. Glupost je opasna jer nikad niste dovoljno pametni da predvidite reakcije ljudi s ograničenom moždanom aktivnošću, i nikad ne znate kako vam iz te iste gluposti mogu naštetiti.
Ona je progovorila i o nedavnoj odluci da osnuje producentsku kuću.
- To znači samo da sam radoznala i spremna za neke nove stvari. Znate, kad godinama menjate gume u automehaničarskoj radionici, onda ste spremni i za svoju vulkanizersku radnju. Imam iskustvo, znanje stečeno istim, znam da se neke stvari mogu napraviti i bolje nego što imamo prilike da gledamo, osećam ukus publike i mislim da je nepravedno potcenjena. Hoću li se povući ili ne kao voditeljka, odlučiću spontano, kao i sve u životu. Divno je imati slobodu da se kaže "ne". Radim samo ono što me veseli i inspiriše.
Na pitanje šta misli o potezu Anđeline Džoli koji je nedavno uzburkao javnost, Nikolina odgovara:
- Nisam dovoljno stručna da bih komentarisala tu temu, a previše je osetljiva za laičko naklapanje osobe koja ne raspolaže dovoljnom količinom znanja o predmetu. Sigurna sam da je ona temeljno razmotrila svoje opcije, i donela odluku koja je po nju najbolja. Svi smo mi gospodari sopstvenih tela, i dok god donosimo odluke o sebi i ne štetimo time drugima, možemo u svom dvorištu činiti šta nam je volja. To ja mislim. Ono što je loše, jeste veliki odjek koji je taj čin imao u javnosti, i što se oko njega toliko lome koplja, i što se toliko raspravlja o ispravnosti te odluke. Ko bi meni mogao sugerisati šta da radim sa sobom? Javnost sigurno ne. Jedino moji najbliži kojima je stalo do mene. Da smo zdravi i samosvesni, i da prvo čistimo pred sopstvenim pragovima, tu bismo vest doživeli na sledeći način: "Aha, učinila je to. Znači, i to postoji kao opcija. Dobro da znam, ako se ikad ja nađem u toj nezahvalnoj situaciji da i tu opciju imam na raspolaganju. Znači, imam slobodu odlučivanja o svojoj sudbini." I kraj balade - smatra voditeljka.

Izvor: Kurir, Nedeljnik

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti