Novak Đoković: Uzbudljiva zabava u Monaku

Novak Đoković: Uzbudljiva zabava u Monaku

Autor: | 09/06/2013

0

Najbolji svetski teniser Novak Đoković pre odlaska na gren slem "Rolan Garos" još jednom je pokazao svoje veliko srce jer je u Monaku učestvovao na manifestaciji "Fudbalski meč svetskih zvezda", koji se po tradiciji održava pred početak "Formule 1", a sav prihod od prodaje ulaznica namenjen je siromašnoj deci širom sveta. U meču, u kome su mnogobrojne svetske zvezde igrale protiv vozača "Formule 1", Novak je ponovo svojim šarmom i harizmom plenio pažnju posetilaca. Tokom utakmice dao je sve od sebe, a njegov tim je i pobedio. Osim njega, ovom događaju prisustvovali su i princ Albert od Monaka, Fernando Alonso, Felipe Masa i mnogi drugi. Uz prinčeve Pjera i Andreu, kao i princezu Šarlotu Kaziragi, decu princeze Karoline od Monaka, srpski teniser prepustio se čarima trčanja za fudbalskom loptom na terenu zarad humanog cilja. Mladi prinčevi i prelepa Šarlota bili su očarani veselošću i zaraznom harizmom najpopularnijeg Srbina na planeti.
- Uživao sam igrajući za „Star tim“ na fudbalskoj utakmici svetskih zvezda koji je organizovan na stadionu "Luj II" u Monaku. „Stari tim“ igrao je protiv tima vozača „Formule 1“ kako bi prikupili novac za siromašnu decu širom sveta - napisao je Đoković neposredno posle meča na svom profilu na društvenoj mreži „Fejsbuk“.
Novak je samo dan kasnije otišao sa svojim timom u Francusku. Odmah po dolasku proslavio je dvadeset šesti rođendan, a fanovi širom sveta iznenadili su ga najraznovrsnijim poklonima. Mnogi od njih su se potrudili da na što originalniji način obraduju svoju omiljenu zvezdu, a neke od najzanimljivijih snimaka koje je dobio od obožavalaca podelio je sa svima preko društvenih mreža.
Osim od fanova i najbližih, Đoković je dobio i tortu od organizatora turnira „Rolan Garos“. Oni su mu poželeli mnoge sreće i uspeha, kako u spotu tako i u životu. Pošto je poznato da je naš teniski as poslednjih godina potpuno promenio ishranu i da se hrani po strogim pravilima koja zabranjuju konzumiranje glutena, organizatori grend slema su mu darovali tortu bez tog sastojka. On je ovaj slatkiš degustirao sa članovima svog tima uz šampanjac.
- Danas je predivan dan. Stigao sam u Pariz sa timom i upravo završio svoj prvi trening na centralnom stadionu. Super se osećam na terenu i baš se radujem ovom turniru. Najlepši deo "mog" dana je što ste me vi, moji fanovi, po ko zna koji put iznenadili svojim porukama, snimcima, slikama i poklonima. Ulepšali ste mi rođendan i na tome sam vam zahvalan. Hvala i „Rolan Garosu“ na lepom iznenađenju i ukusnoj bezglutenskoj torti - izjavio je Novak tim povodom.

Tekst: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin