Leonardo Di Kaprio u ulozi Raspućina?

Leonardo Di Kaprio u ulozi Raspućina?

Autor: | 09/06/2013

0

Dok "Veliki Getsbi" beleži skroman uspeh na bioskopskim blagajnama, Leonardo Di Kaprio se zagreva za još jednu istorijsku ulogu, a ovoga puta nije reč o fikciji. Naime, glumac će tumačiti ruskog mistika Grigorija Raspućina (1869-1916).
Studio "Vorner bros" otkupio je prava na snimanje filma zasnovanog na nacrtu scenarija Džejsona Dina Hola. Leonardo se, navodno, zainteresovao za projekat kada mu je Hol otkrio elemente iz života kontroverzne figure koji do sada nisu prikazani. Nije jasno da li će se novi film fokusirati na čitav život Raspućina, poverenika cara Nikolaja II koji je zbog toga i nastradao.
Zanimljivo je da da je ova vest objavljena samo mesec dana nakon što je Di Kaprio objavio da će uzeti dugu pauzu od snimanja jer se oseća pomalo iscrpljeno. Verovatno će produkcija "Raspućina" sačekati da se Leo odmori, jer nikakvi datumi početka snimanja nisu pomenuti.
Raspućina su do sada tumačili Žerar Depardje, Alan Rikman, Lajonel Barimor, Majkl Oldridž, Tom Bejker, Kristofer Li i drugi.

Izvor: Blic

Foto: Fame

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti