Toni Garn: Ovo je Viktorijin anđeo koji je zaveo Leonarda Di Kaprija

Toni Garn: Ovo je Viktorijin anđeo koji je zaveo Leonarda Di Kaprija

Autor: | 11/06/2013

0


Da je Leonardo DiKaprio zavodnik, znaju svi. Ali, da je bio sa čak sedam žena tokom trajanja festivala u Kanu, mnogima je impresivno, piše Showbiz Spy.
– Neverovatno je, čak i za njega. Sve su zgodne mlade devojke, manekenski tipovi, baš kakve on voli. Ne treba ni da se potrudi, prate ga svuda - rekao je izvor blizak glumcu.
Koliko lepo mu je bilo, dokazuje i činjenica da nije došao na australijsku premijeru "Velikog Getsbija", jer je želeo da ostane i zabavlja se na jahti u Francuskoj.
– Leo zna da napravi zabavu. Svi znamo da imamo zašto da dođemo kada Leonardo zove - dodao je izvor.
Uprkos ženama i zabavljanju, prijateljima se pohvalio da je odlučio malo da se smiri i skrasi, i to s još jednom lepoticom Victoria's Secreta, 20-godišnjom nemačkom manekenkom Toni Garn. I ona je boravila u Francuskoj, odmarala se s njim u društvu, a kako je prihvatila njegovo ljubakanje, nije jasno, ali očigledno je da ga je osvojila.
Budući da je anđeo VS-a, ne čudi što je DiKaprio odlučio da se smiri. Njegov fetiš na seksi manekenke poznat je već odavno. U "Leonardove anđele" spadaju i Žizel Bundšen, Bar Refaeli, Erin Heterton, sa kojima je bio u vezi. Sada je na redu 4. "anđelica", i to najmlađa - Toni. Ljubav prema manekenkama ovaj legendarni glumac gaji još otkako je kao mladić ljubio prelepu Helenu Kristensen.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti