Marija Lazić: Provod na Azurnoj obali

Marija Lazić: Provod na Azurnoj obali

Autor: | 16/06/2013

0


Voditeljka televizije „Pink“ Marija Lazić nedavno je bila na Azurnoj obali i tom prilikom je obišla Monako, Kan i Sen Trope. Ona je bila gošća svoje drugarice Marine Stojić, čiji je verenik član kraljevske porodice Grimaldi.
- Marina i ja smo se upoznale kada sam pre nekoliko meseci u Monaku snimala emisiju „Top Speed“ i pozvala me je da budem njena gošća dok se održavaju trke "Formule 1". Pošto je njen verenik pripadnik kraljevske porodice Monaka, bile smo smeštene na brodu, koji datira iz 1907. godine i vredi sedam i po miliona evra. Enterijer je uradio osnivač prestižnog brenda „Hermes“, a materijali koji je koristio su uglavnom mahagoni i zlato - počinje priču Marija.
- Obišli smo Kan i Sen Trope, ali smo najviše vremena provodili u Monaku. Imali smo priliku da sa broda posmatramo trke, jer kada se one održavaju luka je zatvorena i zabranjeno je kretanje. Nekako sam uspela da se približim stazi, na samo dva, tri metra, što je bilo neponovljivo iskustvo, ali je buka tolika da je čak i sa zaštitnim slušalicama nemoguće izdržati duže od desetak minuta. U Monaku smo svake večeri uživali u nezaboravnom noćnom životu, ali je za naš standard sve preskupo. Bili smo u „Grand Prix“ diskoteci koja radi samo tokom održavanja trka. Te noći imali su "rusko veče" i slušale su se samo njihove pesme, ali je didžej pustio i jednu numeru Cece Ražnatović, što je meni bilo posebno zanimljivo - zaključuje Marija Lazić.

Tekst: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin