Irfan Mensur: Na bolest srca gledam kao na opomenu

Irfan Mensur: Na bolest srca gledam kao na opomenu

Autor: | 16/06/2013

0

Poznati glumac i reditelj Irfan Mensur, koji je u aprilu doživeo infarkt, posle čega je hitno operisan, polako se oporavlja od bolesti. Istaknutom umetniku urađena su tri baj pasa, a uz odobrenje lekara nedavno se vratio poslu. Ipak, posle ovog iskustva, promenio je odnos prema obavezama i životu i trudi se da maksimalno vodi računa o zdravlju.
- Pošto oporavak teče po planu, nedavno sam se vratio svojim obavezama. Nastavio sam da radim predstavu u pozorištu „Zoran Radmilović“ u Zaječaru, tokom predstave sam i doživeo infarkt, a pripremam i monoprojekat „Glumac, kaži nešto smešno“, u kome ću govoriti tekstove iz mojih uloga, čiju premijeru očekujem na jesen - počinje priču Irfan za magazin „Hello!“.
- Osećam se bolje i u dogovoru sa lekarima odlučio sam da nastavim da radim. Promenio sam odnos kako prema zdravlju, tako i prema obavezama. Trudim se da moj tempo sada bude potpuno rasterećen. U godinama sam kada bi trebalo da uživam u plodovima karijere, a ne da jurim za ambicijom. To je trebalo da shvatim i bez ove opomene, ali ni sada nije kasno.
Junaku mnogobrojnih domaćih filmova i serija najveću podršku pružili su supruga i koleginica Srna Lango, sa kojom ima četrnaestogodišnjeg sina Pavla, ali i sinovi iz prvog braka, Irfanov Filip i Srnin Aleksa. Zahvaljujući njihovoj podršci, ali i savetu lekara, glumac je odlučio da ostavi cigarete.
- Odlučio sam da više vodim računa o zdravlju i da ostavim cigarete. Od kada sam operisan nisam zapalio nijednu cigaretu. Verujem da ni u buduće neću pušiti, u čemu me moji najbliži podržavaju - zaključuje Mensur.

Tekst: Ivana Nikolić , Life Content

Foto: Dejan Živančević

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin