Petra Eklston: Krštenje kćerkice Lavinije u Londonu

Petra Eklston: Krštenje kćerkice Lavinije u Londonu

Autor: | 24/06/2013

0

Porodica vlasnika Formule 1 Bernija Eklstona ovog meseca imala je još jedan važan događaj. Nakon što se njegova kćerka Tamara pre desetak dana udala na velikoj ceremoniji na jugu Francuske, sada je njena sestra Petra krstila svoju četvoromesečnu kćerkicu Laviniju u Londonu.
Plavokosa Petra i njen suprug Džejms Stant ponosno su prijateljima i porodici pokazivali svoju kćerku. Među zvanicama u crkvi Svetog Petra u Londonu bili su i njen otac Berni, majka Slavica i njihov novi zet Džej Ratlend (31). Supružnici su unajmili snimatelja koji je kamerom zabeležio ceo obred, a porodica je nakon ceremonije otišla na ručak u jedan od njihovih omiljenih restorana u britanskoj prestonici.
Iako Petra i Džejms žive u Los Anđelesu, devojčica je na svet u februaru navodno došla upravo u londonskoj bolnici. Njeno rođenje bilo je obavijeno velom tajnosti, ali poznato je da je Petra ubrzo nakon porođaja odletela nazad u Los Anđeles.
Prema pisanju britanskih medija, Petra je želela da krsti Laviniju u svom rodnom gradu u kojem je i sama krštena u julu 2011. godine, nedugo pre venčanja za koje je želela da bude tradicionalna svečanost. Uz nju su tada u crkvi bili prisutni jedino verenik Džejms i majka Slavica.
- Petra nije bila krštena kao beba i želela je to da uradi pre našeg venčanja - rekao je tada Džejms.

Izvor: Life Content

Foto: Fame

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin