Al Paćino: Skoro sam dotakao dno

Al Paćino: Skoro sam dotakao dno

Autor: | 03/07/2013

0


Oskarovac Al Paćino na početku karijere počeo je da konzumira alkohol zbog osećaja da neće moći da se suoči s prevelikim stresom koji dolazi u paketu sa slavom i uspehom.
Nedostatak podrške porodice je, kako tvrdi, ključni faktor zbog kog je već kao mladić posegnuo za opijatima. Naime, 73-godišnji glumac bio je očajan i neutešan kad mu je majka preminula. Tada je imao samo 22 godine, a nakon što je postigao svetsku slavu zahvaljujući ulozi u filmu "Kum" priznao je da se osećao veoma usamljenim u svetu koji ga je pritiskao sa svih strana.
Bez majke, koja mu je uvek bila podrška, Al paćino je sam uplivao u svet u kom je veoma teško izboriti se s velikim svakodnevnim stresom. Upravo taj pritisak, stres i mukotrpan rad uticali su na poznatog glumca, pa je spas potražio u različitim opijatima, koji su mu pružali utočište od realnosti.
- Priznajem da sam skoro dotakao dno. Lorens Olivije je naglašavao kako je svakom glumcu piće najveća nagrada nakon odigrane predstave, a ja sam to pretvorio u nagradu života. To me dotuklo - priznaje glumac napominjući i kako je uz pomoć brojnih seansi anonimnih alkoholičara uspeo da pobedi svoj porok.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin