Džesi Džej napustila britanski "The Voice"

Džesi Džej napustila britanski "The Voice"

Autor: | 05/07/2013

0

Nakon dve sezone provedene kao članice žirija u popularnom talent šouu "The Voice", Džesi Džej (25) odlučila je da se neće pojaviti u narednoj sezoni ovog rijalitija. Pevačica je ove vesti potvrdila putem Tvitera, izjavivši da joj je promocija novog albuma prioritet.
- Uživala sam u vremenu provedenom u emisiji i nadam se da su svi videli i znaju koliko sam strastvena bila u vezi sa njom. Ipak, jedva čekam da promovišem svoj novi album širom sveta i to će mi biti prioritet - napisala je ona i dodala:
- Nastaviću da sa velikom pažnjom pratim treću sezonu i podržaću je na svaki način na koji mogu, zaista se nadam da ću nekako moći da budem deo emisije.
Drugu sezonu popularnog šoua, u kojoj su uz Džesi u žiriju bili i Will.I.Am, Deni O'Donahju i Tom Džons obeležile su brojne kontroverze, pošto na samom startu nije uspela da privuče onoliko gledalaca koliko ih je pratilo prvu sezonu, ali je do finala, u kojem je pobedila Andrea Begli, gledanost konstantno rasla. Frontmen grupe "Black Eyed Peas" javno je kritikovao izbor pobednice, pošto drugoplasirana Li Mekfol, kojoj je on bio mentor, nije pobedila, uprkos toga što je bila favorit i prethodno je uspela da osvoji četvrto mesto najslušanijih izvođača na top listi.
Producenti "The Voice"-a izjavili su da im je žao što Džesi odlazi, ali da podržavaju njenu odluku, te da se nadaju da će se u nekoj od narednih sezona ipak vratiti među članove žirija. U međuvremenu, u britanskim medijima već se spekuliše o tome ko bi mogao da je zameni.

Izvor: Life Content

Foto: Sipa

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti