Udala se Katarina Vučetić

Udala se Katarina Vučetić

Autor: | 15/07/2013

0


Katarina Vučetić zaklela se na vernost Darku Manojloviću, sa kojim je bila dugogodišnji prijatelj. Naime, manekenka i bivša učesnica VIP Survajvera je nedavno otkrila da joj je Darko posle 13  godina prijateljstva priznao da je zaljubljen u nju i tako se rodila ljubav, koja je krunisana brakom. Interesantno je i da je njen sadašnji suprug bio "u užem izboru" bude kum na venčanju, koje je planirala dok je bila u vezi sa Alenom Selimovićem.

katarina-vucetic-vencanje-oo1

- U momentu kada mi je Dare priznao da me voli, ja sam bila u šoku. Nisam htela da pričam s njim. Jedan dan. On je bio moj kandidat za kuma, da sam se udala za drugog. Pre 10 godina da su mi postavili pitanje da li bih ikada moga da budem s njim, rekla bih da nema šanse - rekla je Katarina.
Sa svojom svitom i trubačima, mladenci su se veselili do 13 časova, kada su se uputili u hram Sabora srpskih svetitelja na Karaburmi i zavetovali na večnu ljubav, posle čega nam je novopečena gospođa Manojlović otkrila koliko je srećna.
- Da, promenila sam prezime, sada sam Manojlović. Presrećna sam i još ne znam kuda ćemo na medeni mesec - rekla je Katarina, koja je svima slala poljupce, a muziku je besomučno kitila novcem.
Od Katarininih kolega, venčanju su prisustvovale voditeljke Marina Kotevski i Katarina Lazarević, dok je njena drugarica Marijana Mićić izostala sa ceremonije crkvenog venčanja. Nakon crkvenog obreda, mladence su kum Dule i kuma Ivana odvezli u restoran, gde su se pridružili zvanicama, kojih je na bilo ukupno 360, a slavlju se pridružio i Dejan Milićević.

katarina-vucetic-vencanje-02

 

photo 01

photo 02

Izvor: Alo

Foto: Aleksandar Jovanović, FB/Dejan Milićević

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin