Rita Ora i Kara Delevinj: Kraj prijateljstva

Rita Ora i Kara Delevinj: Kraj prijateljstva

Autor: | 16/07/2013

0


Do skoro nerazdvojne prijateljice, pevačica Rita Ora i manekenka Kara Delevinj udaljile su se jedna od druge.
Kako pišu neki britanski mediji, razlog tome je to što se Rita Ora boji da bi druženje sa žestokom parti devojkom Karom, koju mnogi nazivaju naslednicom Kejt Mos, moglo da našteti njenom imidžu.
Ponosna vlasnica debitantskog albuma "Ora", koji je snimila sa Džej Zijem, bila je neprijatno iznenađena kad je Kara na žurki modne kuće DKNY zgrabila mikrofon tokom Ritinog nastupa i zapevala na podijumu.
- Rita je toliko godina radila na svojoj karijeri i ne pada joj na pamet da joj to iko sad ugrozi. Iako joj je žao zbog toga, u ovom trenutku mora da se zaštiti. Ne želi da postane predmet sprdnje. Njen tim joj je savetovao da se udalji od Kare - rekao je dobro upućen izvor, prenosi FemaleFirst.
Navodno je Rita bila razočarana što joj Kara nije pružila podršku na njenom nastupu na Wireless Festivalu u Londonu, već je otišla da se provodi s Rijanom – devojke su potrošile oko 300.000 funti na jahti u Francuskoj.
Rita, koja je u vezi sa škotskim DJ-em Kalvis Herisom dala je da se nasluti da joj Kara ipak nije bila iskrena prijateljica.
- Na prste jedne ruke mogu da nabrojim dobre prijatelje. To su ljudi koje poznajem celog života. Oni su išli sa mnom u školu - rekla je Rita.

Autor: Life Content
Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin