Savo i Vesna Milošević: Poljupci na plaži

Savo i Vesna Milošević: Poljupci na plaži

Autor: | 18/07/2013

0

Ovih dana Budvanska rivijera vrvi od poznatih ličnosti, a paparaco Kurira na plaži "Stefan Braun" u Bečićima upecao je srpsku fudbalsku legendu Savu Miloševića. Nekadašnji napadač Jugoslavije i Partizana u crno-belom šortsu brčkao je noge u plićaku u društvu supruge Vesne. Iako su dugo u braku, izgleda da se ljubavna vatra nije ugasila, pa se Savo nije odvajao od svoje lepše polovine. Štaviše, sve vreme se ljubakao s Vesnom kao da su još tinejdžeri.

Interesantno je da su njih dvoje samo okvasili stopala u moru, a posle nekoliko minuta razmenjivanja nežnosti, Milošević se uhvatio za glavu, pa je bračni par odustao od kupanja. Ko zna, možda im je voda bila hladna, a možda je i Savo nešto zaboravio.
A pošto je Savo prošle godine izjavio da se sa ženom ni u čemu ne slaže, možda je i ovoga puta u tome problem.
Savo Milošević u braku je s Vesnom 18 godina, dakle njihov brak ušao je u punoletstvo. Vesna se zbog Save odrekla karijere manekenke i danas njih dvoje imaju troje dece.
- Nemam recept za uspešan brak, ali sam i dalje zaljubljen u suprugu. U Vesnu sam se zaljubio na prvi pogled. Kada sam je prvi put video, znao sam da će mi biti žena, a još se nismo ni smuvali. Imam i svedoke kojima sam to isto rekao - rekao je Savo u emisiji „Ami Dži šou“.

Izvor: Kurir

Foto: Damir Dervišagić

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti