Lijam Galager: Bračnu idilu pokvarile glasine o prevari

Lijam Galager: Bračnu idilu pokvarile glasine o prevari

Autor: | 19/07/2013

0

Nikol Eplton navodno je izbacila svog supruga Lijama Galagera iz kuće, pošto su se u medijima pojavile glasine da bivši frontmen grupe "Oasis" ima vanbračno dete sa novinarkom New York Times-a. Izvori tvrde da je Nikol rekla Lijamu da se ne vraća kući barem nekoliko nedelja, pošto je veoma besna. U međuvremenu, on je viđen u Španiji u veoma lošem raspoloženju, pošto je tamo sa svojim bendom "Beady Eye" nastupao na jednom festivalu na Ibici.
Lijam se našao u centru pažnje javnosti pošto je pre nekoliko dana novinarka Liza Gorbani objavila da sa pevačem ima sedmomesečnu kćerkicu Emu, koja je rođena u Januaru, a njihova kratka romansa završena je nedugo pošto se devojčica rodila. Liza je medijima rekla da su se upoznali 2010. godine kada je ona pisala članak o Lijamu, i da su često raskidali i mirili se, a da je pevač odlučio da sve okonča kada je saznao da je ona trudna.
Ove optužbe veoma su razljutile Galagera, koji se svim silama trudio da se priča ne pojavi u javnosti, a potom angažovao i advokata u Njujorku, kako bi dokazao da optužbe nisu istinite. Sa druge strane, i Liza je podnela tužbu protiv pevača, u kojoj traži da joj isplati dva miliona dolara za bolničke troškove porođaja i alimentaciju. Galager se još uvek nije obratio javnosti povodom ovih navoda, ali je njegov portparol izjavio da je cela priča izmišljena.
Prijatelji Nikol Eplton kažu da nikada nije sumnjala da je suprug vara, uprkos tome što već ima troje dece sa tri različite žene.

Izvor: Life Content

Foto: Sipa

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti