Seka Aleksić: Gala slavlje za supruga Veljka

Seka Aleksić: Gala slavlje za supruga Veljka

Autor: | 19/07/2013

0

Seka Aleksić mužu Veljku Piljikiću organizovala je gala slavlje povodom njegovog 30. rođendana. Ona je pre dve večeri okupila 50 njihovih najbližih prijatelja u bašti vile u Staroj Pazovi. Iako je pevačica želela da Veljka iznenadi žurkom, njen plan je propao, ali se Piljikić ipak nije mešao u organizaciju.
Već od jutarnjih sati počela je gužva u Sekinom domu. Dolazili su dekorateri, kuvari, konobari. Stolovi su postavljeni u deo bašte pored bazena, a pojedini su bili prekriveni baldahinom. I sve je bilo u belom, od stolica, vaza, pa do cveća u njima. Bilo je jasno da Seka nije štedela pare, već da je samo jedno želela - da zabava bude sjajna.
- Žurka je bila vrhunska. Svi su bili dobro raspoloženi. Hrana koju su spremali kuvari iz jednog poznatog beogradskog restorana bila je izvrsna, a najviše se pio šampanjac "moet". U ponoć je izneta torta, što je propraćeno velikim vatrometom - kaže jedan od prisutnih.
Na žurki je pevao Adil, ali se i domaćica latila mikrofona. Atmosfera je bila toliko dobra da su pojedini gosti skočili u bazen, a slavlje se završilo pred zoru.

Izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti