Ketrin Džekson: Emotivno svedočenje o sinu Majklu na suđenju

Ketrin Džekson: Emotivno svedočenje o sinu Majklu na suđenju

Autor: | 20/07/2013

0

Ketrin Džekson (83) juče je svedočila pred sudom, u slučaju tužbe koju je podnela protiv promotivne kompanije AEG koje ona smatra delimično odgovornima za smrt njenog sina Majkla Džeksona, pošto su oni angažovali doktora Konrada Mareja, koji u zatvoru služi kaznu za nesavesno lečenje slavnog pevača. Ketrin je kroz suze govorila o svom sinu i rekla da joj veoma teško pada da sluša sve neistine koje se o njemu iznose.
- Najteže mi je da sedim ovde u ovoj sudnici i da slušam sve ružne stvari koje govore o mom sinu - rekla je ona i prisetila se svega što je njen sin uradio za nju.
Ona je potom priznala da je Majkl trpio teške bolove zbog opekotina, problema sa leđima i kožnim oboljenjem, te da je znala da je njen sin uzimao tablete protiv bolova, ali da nije znala da ima problem sa zavisnošću.
Ketrin nije mogla da sakrije suze dok je govorila o svom sinu, i kada se prisetila trenutka kada je saznala da je umro. Istakla je i da je sve to posebno teško palo njegovoj kćerki Paris, koja je nedavno završila u bolnici pošto je pokušala da se ubije.
- Teško mi je da slušam koliko je moj sin bio bolestan. On nije bio čudovište - rekla je ona pošto je svedočenje prekinuto jer se osećala umoro. Sud ponovo zaseda u ponedeljak.

Izvor: Life Content

Foto: Fame

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin