Najvažnije vesti prethodne nedelje

Najvažnije vesti prethodne nedelje

Autor: | 21/07/2013

0

Tokom nedelje na stranom estradnom nebu desilo se mnogo toga veoma zanimljivog! Kako biste uvek bili u toku, i da vam ništa ne promakne, od danas, svake nedelje, tačno u podne, podsećamo vas na sve najzanimljivije trenutke prethodnih sedam dana u rubrici – Najvažnije vesti prethodne nedelje!

Američki glumac Džoni Dep igraće ponovo Ludog šeširdžiju u drugom delu blokbastera "Alisa u Zemlji čuda", prenose elektronski mediji. Detalje o filmu možete pročitati OVDE.

Džimi Kimel izgovorio sudbonosno "da". OVDE možete pogledati fotografiju sa venčanja.

Dok ceo svet s nestrpljenjem iščekuje rođenje kraljevske bebe, mnogi spekulišu oko toga koje ime su vojvoda i vojvotkinja od Kembridža izabrali za svoje prvo dete. Dejvid Bekam, koji ima četvoro dece, odlučio je da kraljevskom paru da nekoliko saveta u vezi sa izborom imena.

Keli Ozborn otkrila detalje sa romantične veridbe u Portoriku.

Lindzi Lohan će svoj prvi ekskluzivni intervju, nakon devedeset dana rehabilitacije, dati slavnoj novinarki Opri Vinfri. Takođe, Oprina OWN televizija će tokom 2014. godine, prikazivati rijaliti šou ove holivudske glumice. Detalje o rijalitiju možete saznati OVDE.

Slavna Bijonse sve češće se trudi da obraduje svoje fanove privatnim fotografijama, a ovog puta je objavila snimke sa porodičnog letovanja na Floridi. Fotografije možete pogledati na OVOM linku.

Brojne poznate holivudske ličnosti u šoku su zbog smrti glumca serije "Glee" Korija Montita. Na svojim Tviter profilima oni su izrazili žaljenje zbog gubitka ovog vanserijski talentovanog glumca. Izjave poznatih možete pročitati OVDE. Rezultate autopsije preminulog glumca možete videti OVDE.

Turneja Robija Vilijamsa u punom je jeku, a kako prenose britanski mediji, sjajni pevač odlučio je da se u potpunosti posveti solo karijeri i nema želju da radi na novim projektima svoje grupe "Take That". Više o tome pročitajte OVDE.

Dženifer Lopez i dalje je na meti kritika, a o čemu se sada radi saznajte OVDE.

Rijana otkriva kako je maksimalno uključena u svaki projekat povezan sa njenim imenom, ubrajajući tu odluke vezane za organizaciju koncerata ali i prodaju raznih proizvoda.

Kuvarica Najdžela Loson i kolekcionar Čarls Sači saopštili su da nameravaju da se razvedu "brzo i prijateljski" do kraja meseca i da nijedno neće tražiti finansijsku nadoknadu od onog drugog. Njihovo zajedničko bogatstvo procenjeno je na 150 miliona funti. Nastavak možete pročitati na OVOM linku.

Do skoro nerazdvojne prijateljice, pevačica Rita Ora i manekenka Kara Delevinj udaljile su se jedna od druge. Razlog zbog kojeg je "puklo" prijateljstvo saznajte OVDE.

Ukoliko vas zanimaju detalji o raskidu Džordža Klunija i Stejsi Kibler, kliknite OVDE.

Slavna pevačica Tina Tarner udala se za Ervina Baha.

Mlada glumica Ema Roberts (22) uhapšena je u Kanadi jer je navodno napala svog dečka, glumca Evana Pitersa. Više o ovome možete saznati na sledećem linku.

Fergi i Džoš Damel otkrili su pol deteta koje treba da se rodi krajem avgusta.

Ako vas zanima ko je najplaćeniji holivudski glumac, kliknite OVDE.

Fudbaler Dejvid Bekam je odlučio da se nakon fudbalske karijere, baci u voditeljske vode, pa je krenuo sa snimanjem dečije sportske emisije. Više o emisiji otkrijte OVDE.

Merjem Uzerli otkrila je razlog napuštanja serije "Sulejman Veličanstveni".

Olimpijska skijašica Lindzi Von (28) pojavila se na naslovnoj strani avgustovskog izdanja magazina "Vogue", u kojem je progovorila o svom ljubavnom životu i vezi sa problematičnim golferom Tajgerom Vudsom (37). Više o tome pročitajte OVDE.

Američki glumac Met Dejmon posle osam godina braka kaže da je srećan što njegova supruga Lusijana Baroso, nekadašnja konobarica, nije poznata ličnost. A šta je Met još rekao o braku i svojoj suprugi, otkrijte na OVOM linku.

Rijana je na svom Tviteru objavila fotografije sa novom bojom kose. Ako želite da vidite pevačicin novi imidž, kliknite OVDE.

Kanjeu Vestu preti krivična prijava za pokušaj pljačke pošto se u petak na aerodromu u Los Anđelesu sukobio sa fotografom. Fotografije ovog incidenta možete pogledati OVDE.

Mnogi su se zabrinuli za zdravlje Danijela Redklifa kada se glumac u utorak pojavio u jednom londonskom pozorištu. Pogledajte OVDE i zašto su zabrinuti.

Popularna muzička zvezda Anastasija putem Tvitera poručila je da je drugi put pobedila opaku bolest.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin