Kraljica Elizabeta posetila praunuka u Kensingtonskoj palati

Kraljica Elizabeta posetila praunuka u Kensingtonskoj palati

Autor: | 24/07/2013

0

Britanska kraljica Elizabeta II posetila je danas vojvodu i vojvotkinju od Kembridža i njihovog novorođenog sina u Kensingtonskoj palati. Njeno veličanstvo zadržala se sa srećnom porodicom oko pola sata, a mediji pišu da su se Kejt i Vilijam sa njom dogovarali oko izbora imena budućeg britanskog kralja. Izvori iz Bakingemske palate otkrili su juče medijima da je kraljica, koja će u petak će otputovati na svoj letnji odmor u dvorac Balmoral u Škotskoj, veoma uzbuđena zbog rođenja praunuka.
Inače, Elizabeta je nekoliko dana pre nego što je princ od Kembridža rođen, bila u zvaničnoj poseti jednoj školi, gde je radoznaloj učenici koja ju je upitala da li bi više volela da Kejt rodi dečaka ili devojčicu, odgovorila da joj je svejedno, i dodala:
- Nadam se da će beba uskoro da stigne. Ja treba da idem na odmor.
U poseti Kensingtonskoj palati kraljici se nije pridružio njen suprug, vojvoda od Endinburga, koji se i dalje oporavlja od operacije koju je imao prošlog meseca.
Nakon uzbudljivog jučerašnjeg dana, kada je na hiljade građana i predstavnika medija čekalo ispred bolnice Sent Meri da po prvi put vide malog princa, vojvoda i vojvotkinja od Kembridža su proveli prvu noć u svom domu sa svojim sinom. Po dolasku iz bolnice, nešto posle 19 časova, tamo ih je sačekala Kejtina sestra Pipa Midlton sa dečkom Nikom Džeksonom. Vilijamov brat, princ Hari, trenutno je na vojnoj dužnosti u kraljevskim vazdušnim jedinicama na istoku zemlje, a priliku da po prvi put vidi svog nećaka imaće za nekoliko dana kada stigne u London.

Izvor: Life Content

Foto: Sipa

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin