Aleksandra Jeftanović: Zbog "Farme" sam odložila venčanje

Aleksandra Jeftanović: Zbog "Farme" sam odložila venčanje

Autor: | 26/07/2013

0

Jedna od naših najpopularnijih voditeljki sa malih ekrana i zaštitno lice televizije "Pink" Aleksandra Jeftanović u poslednje vreme doživljava renesansu na svim životnim poljima. Iako je zbog voditeljskog posla u okviru popularnog rijaliti šou-programa "Farma", koji je trajao tri i po meseca, bila veoma angažovana, tridesetsedmogodišnja crnka po završetku četvrtog serijala emisije ističe da je zadovoljna jer je bila deo ekipe programa koji je oborio sve rekorde gledanosti.
Po svoj prilici ovo je njena godina i na privatnom planu, budući da je pronašla čoveka koji je osvoji njeno srce. Strasnu emotivnu vezu sa uglednim beogradskim pravnikom Aleksandrom Švrakom prošle godine je, nekoliko dana posle "najluđe noći", na putovanju u Dominikansku Republiku, krunisala veridbom. Tom prilikom od svog izabranika dobila je dijamantski prsten. Zaljubljeni verenici odlučili su da svoju ljubav u septembru ozvaniče i venčaju se. Međutim, zbog nove sezone najpopularnijeg rijalitija "Farma", čije emitovanje počinje u septembru, poremetilo je privatne planove lepe televizijske voditeljke. Imajući u vidu da je Aleksandra vrhunski profesionalac i kao voditelj, na neki način, zaštitno lice "Farme", morala je da odloži dan kada će emotivnom partneru izgovoriti sudbonosno "da".
- Tačno je da sam zbog posla morala da odložim venčanje, vaša saznanja su istinita. Razumite me, zaista ne želim da više od toga pričam o privatnom životu i detaljima vezanim za moje venčanje. Sada moram malo da se odmorim od medija. Trenutno sam srećna i zadovoljna na svim životnim poljima - ljubazno je za "Hello!" rekla Jeftanovićeva.
Jedna od najlepših voditeljki televizije "Pink" i njen zgodni izabranik po svoj prilici venčanje neće organizovati u Srbiji. Prijatelji zaljubljenih verenika tvrde da će se, budući da su kosmopolitskih shvatanja i vole da putuju, jedno drugome zavetovati na večnu ljubav u nekoj dalekoj, egzotičnoj zemlji. Pošto nijedno od njih ne voli medijsko eksponiranje, njihove fotografije sa venčanja neće se naći ni u jednom od naših popularnih magazina. Kao jedna od dama koje se pominju u svojstvu kume je top-model Danijela Dimitrovska, sa kojom je zgodna voditeljka veoma bliska, s obzirom na to da je supruga njenog kolege Ognjena Amidžića, sa kojim vodi "Farmu". Pošto je lepoj Šapčanki i njenom partneru Aleksandru željeni termin za venčanje propao, poverila se prijateljima da bi volela da se sa svojim emotivnim partnerom venča 29. oktobra, jer je to dan njenog rođenja.
Aleksandra i njen verenik Aleksandar Švraka upoznali su se pre tri godine. Diplomirani pravnik popularnu voditeljku televizije "Pink" brzo je osvojio lepim manirima i džentlmenskim stavom. Budući da su sličnih interesovanja i senzibiliteta šarmantna crnka i njen dečko ubrzo posle upoznavanja započeli su zajednički život kada su shvatili da su stvoreni jedno za drugo. Sada oboje s istim žarom čekaju da i formalno potvrde svoju ljubav.

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin