Indira Vladić: Pevačica "Colonie" ponosno pokazala novu figuru

Indira Vladić: Pevačica "Colonie" ponosno pokazala novu figuru

Autor: | 01/08/2013

0

Grupa "Colonia", kao i svake godine, leto provodi radno ali su ovaj put uspeli i da nađu vremena za odmor.
Vrckava Indira Vladić odmara u društvu Tomislava Jelića, njegove supruge Nikoline i njihovo troje dece u okolini Šibenika. Tamo će provesti desetak dana, a ekipa najviše vremena provodi pored hotelskog bazena.
Jedno je sigurno: Indira u belom bikiniju izgleda sjajno. Kupaći kostim joj pristaje kao saliven, a liniju je dovela do savršenstva! Inače, grupu očekuju i već unapred dogovoreni koncerti, na koje će putovati iz svoje letnje oaze, gde će se nakon svirke i vraćati.
Colonia trenutno na koncertima promoviše aktuelni album "Tvrđava" koji je svetlo dana ugledao na Dan zaljubljenih ove godine, a s kog su već poznati hitovi "Kap tvoje ljubavi", "Tako ti je mali moj", "Laž za laž", "Srce nikad ne laže" i "Hladna soba". Po povratku u Zagreb očekuju ih pripreme za snimanje novog spota.
- Navikla sam da nam je leto radno, i da u to vreme ne mogu sebi da priuštim odlazak na more i lenčarenje. Uživam u igri s Tomislavovom decom... vraćaju me u detinjstvo i pored njih se osećam kao devojčica. Igramo se pištoljima na vodu, ludujemo, odmaramo na bazenima ispijajući koktele. Kad deca popodne spavaju ja uživam ispod suncobrana čitajući "Pedeset nijansi sive" i nezamenjivu Žuži Jelinek "Žene, osvajajte". Moram da se u Zagreb vratim pametnija, a nema boljeg savetnika od Žuži - poručila je Indira.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti