Glorija i Emilio Estefan: U pripremi mjuzikl o ljubavnoj priči slavnog para

Glorija i Emilio Estefan: U pripremi mjuzikl o ljubavnoj priči slavnog para

Autor: | 01/08/2013

0

Pevačica Glorija Estefan (55) i njen suprug Emilio i posle 35 godina braka zaljubljeni su kao prvog dana kad su se upoznali. Ona kaže da nikada nije bila srećnija.
- Ovo je period u mom životu kada radim sve što želim i kada želim. Ovo je moje vreme - rekla je Glorija u jednom intervjuu.
Glorija i Emilio, koji je takođe priznati muzičar, venčali su se 1978. godine i imaju 23-godišnjeg sina Najiba i 19-godišnju kćerku Emili Mari, a prošle godine dobili su i prvo unuče. Pevačica je nekoliko puta isticala da je Emilio njen prvi i jedini dečko.
Ovaj idiični par postao je inspiracija za mnoge, pa će tako njihova ljubavna priča biti prikazana i u mjuziklu na Brodveju koji je u pripremi. Zvezde poptu Dženifer Lopez i Talije navodno su iskazale želju da tumače Gloriju. Pevačica je kratko objasnila o čemu će se raditi u mjuziklu.
- To je univerzalna, imigrantska, ljubavna priča. U Sjedinjenim Državama, ako veruješ u sebe i ako si odlučan u želji da opstaneš, nema sumnje da ćeš u tome i uspeti - rekla je ona i dodala da i dalje održava veze sa rodnom Kubom.
- I dalje postoji nešto što me vuče prema Kuvi, iako ovde živim već preko pedeset godina. Ta ljubav prema otadžbini, koja više nije ista, prisutna je u svakom aspektu mog života.

Izvor: Life Content

Foto;: Sipa

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još