Goga Sekulić: Slomljena tragičnim krajem velike ljubavi

Goga Sekulić: Slomljena tragičnim krajem velike ljubavi

Autor: | 03/08/2013

0


Vest da je Igor Ramović, suprug pevačice Goge Sekulić izgubio bitku sa teškom bolešću samo dva meseca pošto je zaljubljeni par sklopio brak, izazvala je veliku tugu porodice. Ramović je preminuo posle kratke bolesti, nekoliko meseci borbe sa karcinomom pankreasa završilo se tragično po četrdesetjednogodišnjeg biznismena. Igor je preminuo u bolnici u Nemačkoj, u kojoj je tim vrhunskih stručnjaka prethodno učinio sve što je u njihovoj moći. Nažalost, za mesec dana rapidna bolest učinila je svoje.
Pevačica koja je sa suprugom provela poslednje trenutke u bolnici, pokraj njegovog uzglavlja, i bila pored njega kada je izdahnuo, krajem prošle nedelje smogla je snage da završi sve administrativne poslove kako bi dopremila telo pokojnog supruga iz Nemačke u Srbiju. Iako skrhana bolom zbog velikog gubitka, kao veliki borac, dostojanstveno, Goga je zajedno sa članovima porodice preminulog supruga organizovala sahranu na groblju Orlovača. U tim teškim trenucima imala je veliku podršku prijatelja, članova porodica i kolega.
Prema tvrdnjama Goginih i Ramovićevih prijatelja, niko od njih nije znao za njegovu bolest u trenutku kada su se venčali pre više od dva meseca u hotelu „Hajat“ u Beogradu. Ubrzo posle svadbenog veselja, Ramović se požalio na bolove koje je osećao u stomaku. Tada je otkriveno da boluje od opake bolesti zbog koje su ubrzo počeli da mu otkazuju vitalni organi. Njihov venčani kum,Nebojša Bojović, koji je bio velika pomoć Gogi i porodici Ramović u organizaciji sahrane, medijima je otkrio da su lekari u Hajdelbergu, u bolnici u kojoj se lečio i vlasnik televizije "Pink" Željko Mitrović, uradili dve operacije pre nego što je pacijent izgubio život. Članovi Ramovićeve porodice verovali su da će Igoru biti bolje, baš kao i njegova supruga, jer se lečio u najboljoj bolnici u Evropi.
Nekoliko dana uoči sahrane, na kojoj su sa Gogom, pored brojnih prijatelja i saradnika, bili i Igorovi roditelji, Zoran Ramović, otac preminulog, po zanimanju galerista i voditelj, za medije je izjavio:
- Stalno sam u kontaktu sa Gogom, ona je u strašnom stanju. Kako i da ne bude. Povrh sveg bola koji je doživela morala je da se bavi papirologijom da bi Igora doneli u Beograd.
Svojim prisustvom na sahrani veliku podršku Gogi pružile su njene kolege: Svetlana - Ceca Ražnatović, Dara Bubamara, Džej, Aleksandar Kapriš, Jovana Tipšin, Ivana Selakov, Boban Rajović i drugi. Oni su želeli da budu uz pevačicu u teškim trenucima koji su je zadesili kada se njena ljubavna bajka pretvorila u košmar. Bila je na čelu pogrebne povorke koja je posle opela krenula ka mestu sahrane njene prevremeno izgubljene ljubavi.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin