Goga Sekulić: Neutešna nakon smrti supruga

Goga Sekulić: Neutešna nakon smrti supruga

Autor: | 02/09/2013

0


Pevačica Goga Sekulić nedavno je dala četrdesetodnevni pomen svom preminulom suprugu Igoru Ramoviću na beogradskom groblju Orlovača. Neutešna Goga u društvu Igorove majke Zorice i najbližih prijatelja i rođaka stigla je u jutarnjim časovima na grob svog muža. Iako skrhana bolom, pevačica se sve vreme držala dostojanstveno. Ipak u nekoliko navrata nije uspela da sakrije suze. Ona je u međuvremenu sa majkom preminulog biznismena podigla spomenik, a iz poštovanja prema Ramoviću u prethodnom periodu nije želela javno da se oglašava mada je njena tuga stalno bila tema u medijima.
Posle održanog opela, Goga se neko vreme zadržala na groblju, a prisustvo brojnih televizijskih i novinskih ekipa iskoristila je kako bi se prvi put posle smrti supruga obratila javnosti. Poznata tridesetšestogodišnjakinja tom prilikom je izjavila:
- Molim vas da za priču o Igoru više ne zovete njegove roditelje, rođake i neke ljude koji nemaju veze sa javnom scenom. Pored mene, sa kojom sarađujete niz godina, za tim stvarno nema nikakve potrebe. Dok sam ja tamo ležala pored Igora, njegov otac je ovde davao izjave. Sve smo same izgurale Igorova majka i ja. Otac nije hteo u ovome da učestvuje, kao što nije hteo da učestvuje ni u transportu Igorovog tela. Jako je ružno da takvi roditelji postoje i srećna sam kakve ja roditelje imam - rekla je Goga u jednom dahu.
- Mnogo je teško biti pored bolesnog čoveka - objasnila je, posle čega više nije mogla da krije suze.
Otvorena, kao što je uvek bila, Sekulićeva je priznala da je Igorova smrt podelila članove njegove porodice. Iako se doskora govorilo da je u drugom stanju i da čeka dete sa pokojnim suprugom, lepa brineta se nije obazirala na te priče. Njeni prijatelji su nedavno otkrili da to nije tačno iako bi Goga mnogo volela da je ostala u drugom stanju.
Igor i Goga su u maju ove godine organizovali veliko svadbeno slavlje u hotelu „Hajat“ i na taj način osvedočili svoju ljubav koja se rodila nekoliko meseci ranije. Tada nisu ni slutili da će ih sudbina tako brzo rastaviti, ali Ramović se ubrzo posle venčanja požalio na bolove u stomaku, kada je otkriveno da boluje od raka pankreasa. U želji da dobije najbolju medicinsku negu, bračni par je odlučio da četrdesetjednogodišnji biznismen nastavi lečenje u bolnici u Hajdelbergu, gde se svojevremeno lečio i vlasnik televizije "Pink" Željko Mitrović. Lekari u Nemačkoj uradili su mu dve operacije i verovali su da će uspeti da se izbori sa opakom bolešću, ali to se nije dogodilo.
Sekulićeva je sve vreme bila uz svog supruga koji joj je preminuo na rukama kada se njihova ljubavna bajka pretvorila u najveći košmar. Dane posle nesreće koja ju je zadesila Goga provodi uz najbliže koji joj pomažu da prebrodi najteže trenutke u životu. O povratku na javnu scenu i poslu za sada ne razmišlja, ali mnogi njeni prijatelji smatraju da bi to bio najbolji lek za njenu tugu.

Tekst: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin