Goga Sekulić: Mučna borba sa birokratijom nakon smrti supruga

Goga Sekulić: Mučna borba sa birokratijom nakon smrti supruga

Autor: | 16/07/2013

0


Goga Sekulić sama se bori s birokratijom. Pevačici je preksinoć u naručju preminuo suprug Igor Ramović, za kog se udala pre samo dva meseca. On je izgubio bitku s karcinomom pankreasa u bolnici u Hajdelbergu, a bolest ga je savladala za samo nekoliko nedelja otkad je otkrivena.
- Goga nije spavala celu noć. Dobila je injekciju za smirenje. Ne može da se pomiri s činjenicom da Igora više nema. Samo plače, ali pokušava da bude jaka - kaže izvor Kurira iz Nemačke i objašnjava da je organizacija sahrane, odnosno prebacivanja posmrtnih ostataka u Srbiju, pala na njena leđa:
- Isključila je oko podneva mobilni telefon. Pored nje je samo jedan prijatelj, koji joj pomaže oko komplikovane procedure prenosa Igorovog tela iz Nemačke da bi bio sahranjen na Topčiderskom groblju.
Tvrdnje ovog izvora potvrdio je Zoran Ramović, otac, koji je ostao u Beogradu.
- Čuo sam se s Gogom. Danas ceo dan primam saučešća. Telo mog sina biće prevezeno u Srbiju za tri dana, a biće sahranjen po svim pravoslavnim običajima narednog dana - kaže Ramović.
Igor je poslednje dve decenije života boravio u Londonu, gde je radio u brojnim klubovima, u koje su dolazile i zvezde poput Naomi Kempbel, Gaja Ričija, Paris Hilton, kao i princa Vilijama. Sarađivao je s poznatim biznismenom Erikom Prinsom u poslovima s naftom. Iz vanbračnih veza ima dvoje dece. Gogu je upoznao preko zajedničkih prijatelja i oženio se njome nakon nekoliko meseci zabavljanja - 12. maja u Beogradu.
Iako se piše da Igor u Londonu ima kuće, vile, firme, o tome ništa ne zna njegov otac.
- Podaci o tome dostupni su u njegovoj imovinskoj karti u Engleskoj. Možete tamo to da proverite. Nisam upoznat s tim - kazao je Zoran.
Za operaciju u Nemačkoj Igoru Ramoviću bilo je neophodno 20.000 evra, koje su dostavili tamošnjim doktorima, ali je bolest toliko brzo napredovala da za intervenciju bukvalno nije bilo vremena.
- Gogi je hitno bio potreban novac, a u pomoć su joj se našle neke kolege koje su joj pozajmile novac, a deo su imali od ušteđevine - kaže naš izvor.
Na Ramovićev poslednji ispraćaj, kako saznajemo, želi da dođe i njegova bivša devojka Kim iz Londona, s kojom ima sina Sebastijana.
- Meni se niko nije javio tim povodom. Moguće da će doći - rekao je Zoran.

izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin