Mina Milenković i Milan Lola Smiljanić: Na krilima ljubavi

Mina Milenković i Milan Lola Smiljanić: Na krilima ljubavi

Autor: | 07/08/2013

0


Kako Svet.rs ekskluzivno saznaje, Mina Milenković, manekenka koja je pre nekoliko nedelja bila top tema svih tabloida, i fudbaler Milan Lola Smiljanić, koji već godinama zbog veza za atraktivnim cicama puni novinske stupce, smuvali su se!
Ovaj par, koji očigledno voli pažnju, rešio je da svoje emocije od samog starta ne skriva, pa putem Fejsbuka jedno drugom izjavljuju ljubav, pričaju koliko su srećni što su se pronašli, tepaju međusobno - Mina je, naime, "Muza", a Lola je "Bebica".
Njihovu prepisku i izlive nežnosti možete videti na portalu Svet.rs, pa sami prosudite da li su i koliko zaljubljeni, ili na ovaj način pokušavaju da se probiju još malo u medije.
Podsetićemo, Mina Milenković dospela je u žižu javnosti kada je, posle svađe sa bivšim dečkom na jednom splavu, nestala. Duže od 24 sata trajala je potraga za njom, da bi se pojavila bosa i raščupana u Resniku. Iako su u javnost isplivale različite priče, na kraju je sama Mina priznala da nije nestala, već da se, pretužna, sakrila kod nepoznatog muškarca, koji joj je pružio utočište, ali i spasao život.
Lola Smiljanić poznatiji je po svojim uspesima kod lepšeg pola nego na terenu - njegove "ljube" bile su Anabela Bukva, Milena Ćeranić, Jovana Švonja, Dejana Živković i mnoge druge.

Milan-Lola-Smiljanic
lola smiljanic mina milenkovic
Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još