Dženifer Aniston: Blistala na premijeri filma "Mi smo Milerovi"

Dženifer Aniston: Blistala na premijeri filma "Mi smo Milerovi"

Autor: | 10/08/2013

0

Dženifer Aniston još jednom je oduševila svojim jednostavnim, ali besprekornim stajlingom na premijeri svog novog filma "Mi smo Milerovi" u Njujorku. Glumica je zadovoljno pozirala sa kolegama Emom Roberts i Džejsonom Sudeikisom, koji je na crveni tepih došao u pratnji supruge Olivije Vajld.
Ova komedija govori o Dejvidu, sitnom dileru droge koji biva opljačkan i ostavljen na milost i svom snabdevaču. Kako bi mogao da se povrati on izmišlja porodicu koja će mu pomoći da prokrijumčari narkotike. Njegovu lažnu porodicu čine striptizeta Rouz, i Keni, koji želi da postane njegova mušterija.
Ovo nije prvi put da se Dženifer i Džejson zajedno pojavljuju na filmu. Prethodno su glumili u hit komediji "Kako se rešiti šefa".
- Kada smo završili snimanje filma "Kako se rešiti šefa", oboje smo želeli da nađemo nešto dobro i privlačno, što bismo opet zajedno radili. I da to bude ceo film, a ne samo nekoliko zajedničkih kadrova. Džejson je toliko zabavan i dobar je prijatelj, a i scenario je bio izrazito duhovit, tako da nije bilo teško pristati - ispričala je zvezda serije "Prijatelji" i dodaje da je lako bilo sarađivati sa Džejsonom koji ima majstorske improvizatorske veštine.

Izvor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin